Transportbilar utanför byggnad

Transport

Vi har mångårig erfarenhet både från flytt och transportbranschen, där alla våra chaufförer genomgår en miljö & säkerhetsutbildning gällande korta och långa körningar, hantering av ömtålig gods samt Eco-driving för minimal miljöpåverkan.

Vi kör alla slags uppdrag, allt från enstaka lådor till att flytta hela kontor, hus och lager, samt ömtåliga möbler, konst mm. Hela transporten sker från dörr till dörr utan stopp eller omlastningar, oavsett om ni är en privatperson, företag eller förening.

Gratis prisförslag

Vår ambition är att erbjuda våra flytt och städtjänster som svarar mot våra kunders behov och speciella önskemål. Vi hjälper er med hela bohag samt mindre möblemang och flyttstädning. Detta innebär att vi därigenom kan erbjuda de bästa priserna.

Vår målsättning är att alltid använda kompetent personal för att säkerställa att varje flyttuppdrag utförs med hög kvalitet för att du som kund skall känna dig trygg. I samband med flyttningar kan vi även erbjuda flyttstädning av den lämnade bostaden eller lokalen.

För er trygghet så är vi givetvis försäkrade med täckning på ett belopp om 10 000 000 kr om olyckan skulle vara framme vilket ger dig som kund trygghet. Vi innehar samtliga dokument som krävs för att få bedriva en flyttverksamhet.

Tömning av dödsbon och städning efter dödsfall erbjuder vi oss också att ta hand om. Lång erfaranhet samt bred kompetens gör att ni med trygghet kan överlämna detta till oss på Flytt & Städ AMA Sverige AB.