Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Flen

Kontakta gärna vår flyttfirma här i Flen om du önskar flytthjälp eller andra närliggande tjänster. Seriöst och tryggt med trafiktillstånd och försäkring.

Försäkrad flyttverksamhet

50% RUT på arbetskostnaden

Yrkestrafiktillstånd

Många fina omdömen

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

När du anlitar en flyttfirma är det viktigt att det finns trafiktillstånd från Transportstyrelsen och ansvarsförsäkring. Vi har koll på dessa mycket viktiga dokument och är vår trygghet till dig samt en självklarhet som seriös flyttfirma i Flen.

Delge oss gärna information om din flytt så återkopplar vi med ett bra pris och ett bra upplägg. Viktigt att tänka på är att RUT-avdraget som vi administrerar via Skatteverket reducerar kostnaden för arbetet med 50% då vi naturligtvis även har F-skattsedel.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg flytt i Flen

Som etablerad flyttfirma i Flen erbjuder vi en trygg flytthjälp till en mycket bra kvalitet och samtidigt till ett mycket bra pris.

Full trygghet blir det automatiskt då vi har ansvarsförsäkring för allas trygghet om något mot förmodan skulle inträffa under flytten. Men även om vi har försäkrings som täcker är vi naturligtvis mycket försiktiga när vi tar hand om ditt bohag eller dina inventarier.

Vi har olika hjälpmedel som underlättar när vi bär och packar in på vår flyttbil. Exempel på det är skyddsplaster, filtar, täcken med mera som gör att vi undviker skador. Vi är även försiktiga när vi kör vår flyttbil och när vi bär så att vi motverkar att något skadas.

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB, trygg flyttfirma i Flen, hjälper dig med din flytt. Vi har den kapacitet som krävs för att genomföra alla olika sorters flyttuppdrag på ett bra sätt.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp till ett bra fastpris i Flen

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB erbjuder alltid ett fast pris om du önskar det nu när du ska flytta. Det betyder ett pris utan konstiga avgifter eller dolda kostnader.

Vi hjälper dig med din flytt i Flen med omnejd och vi hjälper dig precis med det du önskar hjälp med. Handlar det om en stor flytt så löser vi det då vi har en mycket god kapacitet. Handlar det om en liten flytt eller flytt av enstaka möbler eller annat så löser vi det också.

Förutom vanlig traditionell flytthjälp erbjuder vi naturligtvis även många närliggande tjänster såsom:

  • Sortering och röjning
  • Demontering av bohag
  • Packhjälp
  • Olika transporter
  • Pianoflytt
  • Utlandsflytt

Välkommen att kontakta oss inför din flytt här i Flen eller på annan ort om det skulle vara aktuellt.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – en trygg och smidig flyttfirma i Flen.