Städfirma

En pålitlig städfirma som är lyhörda för just dina behov för att på så vis kunna erbjuda dig precis den hjälp du behöver.

Genom att anlita vår städfirma kan du känna dig trygg genom hela städprocessen då vi ser till så att din städning blir både smidig och kostnadseffektiv.

Med stor kapacitet, gedigen kunskap och mångårig erfarenhet från alla sorters städningar har vi vad som krävs för att effektivisera och underlätta just för dig.

Gratis prisförslag

Vår ambition är att erbjuda flytt och städtjänster som svarar mot våra kunders behov och speciella önskemål. Vi hjälper er med hela bohag samt mindre möblemang och flyttstädning. Detta innebär att vi därigenom kan erbjuda de bästa priserna.

Vår målsättning är att alltid använda kompetent personal för att säkerställa att varje flyttuppdrag utförs med hög kvalitet för att du som kund skall känna dig trygg genom hela processen. I samband med flyttningar kan vi även erbjuda flyttstädning av den lämnade bostaden eller lokalen.

För er trygghet så är vi givetvis försäkrade med täckning på ett belopp om 10 000 000 kr om olyckan skulle vara framme vilket ger dig som kund trygghet. Vi innehar samtliga tillstånd samt följer de lagar och bestämmelser som gäller för flyttföretag.

Tömning av dödsbon och städning efter dödsfall erbjuder vi oss att ta hand om. Vi har lång erfarenhet samt bred kompetens med bra priser – överlämna sådana uppdrag åt ett kompetent och prisvärt flyttföretag – Flytt & Städ AMA Sverige AB.