STÄDTJÄNSTER

نظافة-منازل

Alla rum

Avtorkning av garderober, skåp och lådor såväl invändigt som utvändigt (invändigt om utrymmet är tomt). Rengöring av golv, socklar, lister samt dörrar och dörrkarmar.

Rengöring av element, framsida såväl som bakom.

Rengöring av klädkammare inklusive avtorkning av hyllor (dock endast invändigt om det är tomt).

Avtorkning av elskåp, vägguttag och strömbrytare.

Rengöring av ventil (dock endast det som är synligt).

Väggar och tak dammas och eventuellt spindelväv tas bort.

Vi torkning av trösklar.

kök Rengöring av spis, ugn, värmeskåp och galler (rengöring av plåtar ingår ej). Spisen dras fram och ytan bakom rengörs (kom ihåg att specificera spishällen vid bokning. OBS! Vi drar fram spisen och rengör bakom den och på spisens sidor när det inte finns risk för skada på golvet).  Rengöring av kyl- och frysskåp invändigt och utvändigt, såväl som under (invändigt om det är tomt och avfrostat).  Rengöring av köksfläkt, ventil (ej inuti), arbetsbänk och diskbänk. Rengöring av diskmaskin invändigt och utvändigt (invändigt endast om det är tomt). Avtorkning av köksskåp, lådor, luckor och snickerier (invändigt endast om det är tomt, gäller även besticklådor). Rengöring av fast belysning . Rengöring av ventil (det som är synligt). Rengöring av golv, socklar, lister och dörrpartier. Rengöring av element, framsida och bakom.

Badrum/tvättstuga Rengöring/avkalkning av kakel och klinker. Avtorkning av väggar. Rengöring av toalettstol och tvättställ. Rengöring av badkar invändigt och utvändig samt under (front till badkar/jacuzzi eller dylikt demonteras och monteras av kunden). Rengöring av fast belysning. Rengöring av golv, socklar, lister och dörrpartier. Avtorkning av badrumsskåp samt putsning av speglar (invändigt endast om de är tömda). Rengöring av bidé. Avtorkning av rör. Rengöring av tvättmaskin/torktumlare invändigt och utvändigt samt bakom (invändigt endast om det är tomt). Rengöring av ventil (det som är synligt). Rengöring av element, framsida och bakom. Rengöring av golvbrunn, även inuti. Fönster Putsning av fönster, samtliga sidor – två, fyra eller sex sidor.

Fönster som ej går att öppna tvättas inte inuti, utan då endast in- och utsida). Rengöring av fönsterkarmar. Avtorkning av fönsterbrädor. För att undvika repor på fönsterglas använder vi INTE klickskrapor vid fönsterputsning.

Klickskraporna kan användas efter en skriftlig bekräftelse från kund via mejl.

STÄDTJÄNSTER

BOHAGSFLYTT

KONTAKTA OSS