Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Oskarshamn

Välkommen till en trygg flyttfirma i Oskarshamn som har ansvarsförsäkring, trafiktillstånd och kan erbjuda 50% RUT-avdrag på arbetskostnaden.

Vi har även F-skatt vilket är en förutsättning för att kunna administrera RUT-avdraget.

Allt inom flytthjälp

Yrkestrafiktillstånd

Ansvarsförsäkrad flytt

Många fina kundbetyg

50% RUT på arbetet

Gratis prisförslag

Varför välja vår flyttfirma?

Några viktiga anledningar till att välja oss för din flytt i Oskarshamn med omnejd är att vi är en seriös och erfaren flyttfirma. Vi har viktiga dokument i ordning som exempelvis följande:

Vi har trafiktillstånd, ansvarsförsäkring samt så kan vi använda RUT-avdraget då vi har F-skatt via Skatteverket. En flytt med oss betyder en trygg flytt.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg flytt i Oskarshamn

När du anlitar vår flyttfirma i Oskarshamn, för din flytt, kan du räkna med full trygghet under flytten. Med lång erfarenhet av flyttbranschen vet vi hur alla olika typer av flyttuppdrag ska planeras och genomföras för att resultatet ska bli bra.

Ytterligare trygghet blir det då vi har ansvarsförsäkring om något mot förmodan skulle inträffa under uppdragets gång. Det betyder full ersättning om något skadas.

Trafiktillstånd har vi från transportstyrelsen vilket är ett krav för att yrkesmässigt få köra gods på vårt vägnät runt om i landet. Om tillståndet saknas finns det en risk att ett försäkringsbolag nekar ersättning vid en eventuell skada.

Naturligtvis har vi även F-skatt vilket är en förutsättning för att kunna använda det generösa RUT-avdraget vid exempelvis en bohagsflytt i Oskarshamn. RUT-avdraget medger en halvering av arbetskostnaden – 50%.

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB, flyttfirma i Oskarshamn, hjälper dig med en trygg flytt eller andra tjänster om det önskas.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner. Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag vid en flytt i exempelvis Oskarshamn.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp i Oskarshamn till ett fast pris

När vi erbjuder våra tjänster inom flytt vill vi alltid överlämna ett fast prisförslag för att det inte ska bli några missförstånd om vad som gäller, vilket betyder en trygghet för dig men även för oss.

Som flyttfirma i Oskarshamn kan vi erbjuda alla förekommande tjänster inom flytt och transport. Några exempel på det listar vi här nedan:

  • Flyttpackning
  • Bortforsling av en möbel
  • Demontering och montering
  • Uppackning
  • Olika transporter
  • Pianoflytt och annat tungt

Hjärtligt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera och hjälpa till om det finns någon fundering på det här med att anlita en flyttfirma för din flytt i Oskarshamn.

Önskar du redan nu ett prisförslag går det bra att fylla i ett offertformulär här på vår hemsida. Det går även bra att skicka ett vanligt mejl eller att ringa oss.

Rut-avdraget kan användas vid en flytt i exempelvis Oskarshamn av privatpersoner som har en inkomst då avdraget är en form av skattereduktion.

Avdraget medger att arbetskostnaden halveras vilket betyder mycket för det totala priset för din flytt när du anlitar en flyttfirma.

Det brukar sällan vara problem att använda avdraget med det kan vara klokt att i förväg kontrollera med skatteverket hur det ser ut i just ditt fall.

Vid en bohagsflytt i Oskarshamn hjälper vi till med det du önskar av oss.

Det kan då vid en stor flytt betyda att vi hjälper till med röjning, transporter, demontering, montering, flyttpackning, rengöring, uppackning och så vidare.

Ja, trafiktillståndet måste finnas vid en flytt.

Tillståndet är också ett bevis på att flyttfirman har kunskap och är seriös. Naturligtvis har alla seriösa flyttfirmor i och runt Oskarshamn detta tillstånd.

Det finns fara med att anlita en flyttfirma utan trafiktillståndet om det skulle hända en olycka och ett försäkringsbolag kopplas in i en ersättningsfråga.

Saknas tillståndet vid flytten kan det gå så illa att bolaget nekar ersättning.

Handlar det om mycket pengar kanske inte företaget kan betala vilket då betyder noll kronor i ersättning.

Så chansa inte med det här, anlita en seriös aktör för din flytt i Oskarshamn.

Naturligtvis hjälper vi som flyttfirma i Oskarshamn även företag, föreningar, kommunen och övriga som har ett behov av flytthjälp, transporter eller någon annan av våra tjänster.