Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Karlstad

Välkommen till Flytt & Städ AMA Sverige AB i Karlstad!

Som flyttfirma i Karlstad erbjuder vi allt som tänkas kan inom flytt och närliggande tjänster, vi är öppna för alla olika typer av uppdrag. När du anlitar oss erbjuder vi alltid fast pris på din flytt, för din trygghet.

Vår flyttfirma ger dig en flytt som är trygg, smidig och kostnadseffektiv.

Försäkrade

Trafiktillstånd

Goda kundrecensioner

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Som flyttfirma i Karlstad erbjuder vi professionella tjänster inom flytt. Oavsett flyttens unika förutsättningar har vi möjlighet att hjälpa dig då vi har en stor kapacitet, bred kunskap och lång erfarenhet av flyttbranschen.

Vi hjälper privatpersoner, företag och offentliga beställare som exempelvis kommuner. När du anlitar oss kan du därmed lita på att vi vet hur en flytt ska hanteras även om den kanske är komplicerad med en tuff tidsplan.

Vi underlättar flytten så att du istället kan slappna av och ta hand om allt annat som måste skötas om i samband med flytten.

För att vi ska kunna ge dig ett bra pris och ett bra upplägg så vore det önskvärt om du kan berätta mer om din flytt och de önskemål du har. Då är det lättare för oss att ta fram ett optimalt prisförslag och ett passande upplägg.

När du anlitar vår flyttfirma i Karlstad kommer du att känna dig bekväm och lugn genom hela flytten – en trygg och smidig flytt!

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg flyttfirma i Karlstad

Din trygghet under flyttprocessen är viktig för oss, därför är vi alltid noga med att vi sköter våra uppdrag på ett bra sätt. Flytten ska vara prisvärd, professionell och smidig samtidigt som den anpassas till dina unika behov.

Som professionell och seriös flyttfirma i Karlstad ser vi till att flytten genomförs på ett optimalt sätt genom att vi bär och skyddar allt vi hanterar på ett bra sätt. Därefter lastar vi in bohag eller inventarier på ett sätt som skyddar lasten, allt för att undvika att något skadas.

Men även om vi skyddar allt på ett bra sätt kan ju ändå olyckor hända, även om det är sällan förekommande, men då träder vårt försäkringsbolag in och ersätter dig fullt ut – trygghet för både dig och oss.

Som flyttfirma i Karlstad är vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB redo att hjälpa dig med flytten eller om du kanske har andra önskemål. Vi har efter många år i branschen en djup kunskap om hur en flytt ska planeras och utföras.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Smidig flytthjälp i Karlstad till ett fast pris

Vår flyttfirma i Karlstad erbjuder alltid ett fast prisförslag på din flytt vilket vi tycker känns tryggt för dig. Det betyder då att inga dolda eller konstiga överraskningar dyker upp i samband med fakturan.

Vi hjälper dig med din flytt i Karlstad eller på annan ort oavsett vad du önskar hjälp med. Även om vanlig flytthjälp är det vi mest håller på med så har vi en mängd andra tjänster som vi erbjuder där några listas här nedan.

  • Packhjälp
  • Transport av tunga föremål, ex. pianoflytt
  • Budtransporter

Varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer om din flytt eller vad du än önskar hjälp med. Du kan kontakta oss via formulär på hemsidan, ett vanligt mejl eller om du hellre vill kontakta oss via telefon. Vi återkopplar med ett bra pris och ett bra upplägg med kvalitetsgaranti.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – en professionell, effektiv och seriös flyttfirma i Karlstad

Vid en bohagsflytt i exempelvis Karlstad är vi flexibla vilket betyder att vi kan hjälpa till med det som önskas av oss. En hel flytt eller enbart vissa delar av flytten.

Vi kan även anpassa oss tidsmässigt för att underlätta flytten. Det betyder att vi även kan hjälpa till på kvällar och helger om det krävs för att allt ska löpa på så smidigt som möjligt.

När vi tar hand om en stor flytt från början till slut kan det vara bra att först reda ut om allt ska med till den nya adressen.

Kanske ska vissa delar av bohaget transporteras bort till familj, släktingar eller vänner. Andra delar av bohaget kanske ska säljas på auktionskammare, loppis eller second hand.

Vissa delar av bohaget kanske ska kasseras och då forslas bort till kommunens återvinning. Om det krävs transporter i detta skede hjälper vi gärna till med det.

När vi påbörjar själva flytten ser vi till att allt som kan packas ner i flyttkartonger packas ner där. Vi ser då till att dessa flyttkartonger inte packas för tungt då de ska vara enkla att hantera och bära. Det är viktigt att professionella flyttlådor används.

Vi demonterar hyllor, lampor, vissa möbler som är otympliga och tunga och så vidare. För att skydda bohaget använder vi oss av skyddsplast, bubbelplast, filtar, täcken samt andra hjälpmedel.

Även om vi är noga med att skydda allt så bär vi allt på ett bra sätt för att ytterligare skydda det vi ansvarar för. Flyttbilen hanterar vi på ett smidigt och försiktigt sätt för att skydda allt under färden mot den nya adressen.

Väl framme kan vi där hjälpa till att ställa allt i ordning om det önskas av oss. Den gamla bostaden kan vi rengöra om det skulle vara aktuellt.

Kontakta gärna vår flyttfirma inför din bohagsflytt här i Karlstad eller på annan ort om så är fallet.

Naturligtvis hjälper vi även alla andra som är i behov av flytthjälp i Karlstad så som företag, kommunen och så vidare.

Vi kan erbjuda alla typer av flytthjälp, transporter, bärhjälp med mera tjänster.

RUT-avdraget kan användas av privatpersoner som har en inkomst. Avdraget medger att arbetskostnaden reduceras med 50% och maximalt avdrag som en privatperson kan göra under ett år är 75000 kr. Finns det två personer boende på samma adress gäller det dubbla eller 150000 kr.

Kontakta oss gärna om det finns frågor på RUT-avdraget, exempelvis i samband vid en flytt här i Karlstad.

Trafiktillståndet är mycket viktigt vid en flytt. Tänk på att kontrollera flyttfirmans tillstånd innan flytten, det kan göras på Transportstyrelsens hemsida. Tyvärr är det så att det kan bli stora problem om detta tillstånd saknas.

Det går även att läsa om beställaransvaret på samma hemsida. Det betyder att den som anlitar en flyttfirma har ett ansvar att undersöka om flyttfirman har detta tillstånd.

Skulle det hända en olycka och ett försäkringsbolag kopplas in vid skada kan det tyvärr gå så illa att bolaget nekar ersättning om trafiktillståndet saknas.

Chansa inte med detta, anlita aldrig en flyttfirma vid exempelvis en flytt som saknar tillståndet. Välkommen med frågor på det här med trafiktillståndet om det finns funderingar.