Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Karlstad

Välkommen till Flytt & Städ AMA Sverige AB i Karlstad!

Som flyttfirma i Karlstad erbjuder vi allt som tänkas kan inom flytt och närliggande tjänster, vi är öppna för alla olika typer av uppdrag. När du anlitar oss erbjuder vi alltid fast pris på din flytt, för din trygghet.

Vår flyttfirma ger dig en flytt som är trygg, smidig och kostnadseffektiv.

Försäkrade

Trafiktillstånd

Goda kundrecensioner

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Som flyttfirma i Karlstad erbjuder vi professionella tjänster inom flytt. Oavsett flyttens unika förutsättningar har vi möjlighet att hjälpa dig då vi har en stor kapacitet, bred kunskap och lång erfarenhet av flyttbranschen.

Vi hjälper privatpersoner, företag och offentliga beställare som exempelvis kommuner. När du anlitar oss kan du därmed lita på att vi vet hur en flytt ska hanteras även om den kanske är komplicerad med en tuff tidsplan.

Vi underlättar flytten så att du istället kan slappna av och ta hand om allt annat som måste skötas om i samband med flytten.

För att vi ska kunna ge dig ett bra pris och ett bra upplägg så vore det önskvärt om du kan berätta mer om din flytt och de önskemål du har. Då är det lättare för oss att ta fram ett optimalt prisförslag och ett passande upplägg.

När du anlitar vår flyttfirma i Karlstad kommer du att känna dig bekväm och lugn genom hela flytten – en trygg och smidig flytt!

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg flyttfirma i Karlstad

Din trygghet under flyttprocessen är viktig för oss, därför är vi alltid noga med att vi sköter våra uppdrag på ett bra sätt. Flytten ska vara prisvärd, professionell och smidig samtidigt som den anpassas till dina unika behov.

Som professionell och seriös flyttfirma i Karlstad ser vi till att flytten genomförs på ett optimalt sätt genom att vi bär och skyddar allt vi hanterar på ett bra sätt. Därefter lastar vi in bohag eller inventarier på ett sätt som skyddar lasten, allt för att undvika att något skadas.

Men även om vi skyddar allt på ett bra sätt kan ju ändå olyckor hända, även om det är sällan förekommande, men då träder vårt försäkringsbolag in och ersätter dig fullt ut – trygghet för både dig och oss.

Som flyttfirma i Karlstad är vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB redo att hjälpa dig med flytten eller om du kanske har andra önskemål. Vi har efter många år i branschen en djup kunskap om hur en flytt ska planeras och utföras.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Smidig flytthjälp i Karlstad till ett fast pris

Vår flyttfirma i Karlstad erbjuder alltid ett fast prisförslag på din flytt vilket vi tycker känns tryggt för dig. Det betyder då att inga dolda eller konstiga överraskningar dyker upp i samband med fakturan.

Vi hjälper dig med din flytt i Karlstad eller på annan ort oavsett vad du önskar hjälp med. Även om vanlig flytthjälp är det vi mest håller på med så har vi en mängd andra tjänster som vi erbjuder där några listas här nedan.

  • Packhjälp
  • Transport av tunga föremål, ex. pianoflytt
  • Budtransporter

Varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer om din flytt eller vad du än önskar hjälp med. Du kan kontakta oss via formulär på hemsidan, ett vanligt mejl eller om du hellre vill kontakta oss via telefon. Vi återkopplar med ett bra pris och ett bra upplägg med kvalitetsgaranti.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – en professionell, effektiv och seriös flyttfirma i Karlstad