Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Borlänge

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB hjälper dig med flytten i Borlänge. Som flyttfirma betjänar vi större delen av landet. En flytt med oss innebär en trygg, smidig och säker flytt. Vi har så klart alla tillstånd och försäkringar som krävs för en seriös flyttverksamhet.

Trafiktillstånd och seriöst

Försäkrat och tryggt

50% på arbetet via RUT

Många fina omdömen

Service i toppklass

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Vi erbjuder alla förekommande tjänster inom flytt. Som flyttfirma i Borlänge har vi en bred erfarenhet av olika flyttuppdrag och som seriös aktör inom flytthjälp har vi trafiktillstånd via Transportstyrelsen samt försäkring.

Viktigt att veta att trafiktillståndet måste finnas på plats om en försäkring ska täcka vid en olycka. En flytt med vår flyttfirma i Borlänge betyder en trygg, seriös och smidig flytt.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

Trygg flytt i Borlänge

Som flyttfirma i Borlänge erbjuder vi en trygg flytthjälp till ett bra pris och vi anpassar oss naturligtvis till dina behov och önskemål.

När vi tar hand om bohag eller inventarier ser vi till att vi skyddar allt på ett bra sätt så att vi undviker tråkigheter i form av skador. Vi täcker in och bär enligt konstens alla regler för att skydda det vi hanterar. På flyttbilen packar vi in allt på ett optimalt sätt och skyddar lasten med filtar, täcken, skyddsplats, spännband och så vidare.

Naturligtvis har vi som seriös flyttfirma ansvarsförsäkring vilket är viktigt om det skulle hända något under flytten trots våra ansträngningar. Det betyder full ersättning vid en olycka eller vid en skada. Försäkringen är viktig både för er och även för oss. Vi har även trafiktillstånd vilket är viktigt för att exempelvis ansvarsförsäkringen ska gälla fullt ut.

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB, flyttfirma i Borlänge, är alltid redo att vara behjälpliga. Vi har en lång och gedigen kunskap om branschen vilket borgar för en trygg flyttupplevelse med oss.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner. Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag, exempelvis vid en flytt i Borlänge.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp till fastpris i Borlänge

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB erbjuder alltid fast prisförslag med kvalitetsgaranti inför din kommande flytt här i Borlänge med omnejd. Det betyder att det inte tillkommer några konstiga avgifter utan allt är tydligt och tryggt.

Vår flyttfirma hjälper dig med flytten och andra närliggande tjänster och du bestämmer naturligtvis exakt det du vill ha hjälp med. Förutom vanlig flytthjälp erbjuder vi även en hel del kringliggande tjänster som exempelvis:

  • flyttpackning
  • Transport av tunga saker
  • Företagsflytt
  • Utlandsflytt

Välkommen att kontakta oss inför din flytt.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – en seriös och trygg flyttfirma i Borlänge.