Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Enköping

Som seriös och trygg flyttfirma i Enköping arbetar vi efter dina unika behov och önskemål för att ge dig den bästa flyttservicen.

Trafiktillstånd

50% RUT-avdrag

Ansvarsförsäkring

F-skatt

Goda kundrecensioner

Vi håller det vi lovar och vi ser till att din flytt i Enköping blir en angenäm upplevelse till ett bra pris. Har du andra önskemål om närliggande tjänster löser vi det också!

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

När du anlitar vår flyttfirma för din flytt i Enköping är vår uppgift att underlätta hela flyttprocessen så att allt går smidigt till utan att du ska behöva känna dig stressad eller pressad. Vi erbjuder alla förekommande tjänster inom flytt åt privatpersoner och företag samt åt alla andra som kan tänkas ha ett behov av vår hjälp.

När det gäller uppdragets omfattning och svårighetsgrad har vi inga begränsningar då vi har de resurser som krävs för en smidig flytt. Med vår långa erfarenhet vet vi hur en bohagsflytt ska planeras för att det ska löpa på smidigt och smärtfritt.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg flytt i Enköping

Som seriös flyttfirma i Enköping erbjuder vi professionell hjälp för din flytt eller om du kanske har andra önskemål om närliggande tjänster.

När vi tar hand om ditt bohag är vi mycket försiktiga och täcker in och lastar allt på ett optimalt sätt på vår flyttbil för att minimera risken för skador.

Om det trots allt skulle hända något har vi försäkringar som täcker – trygghet för både dig och oss under själva flyttuppdraget.

Som flyttfirma i Enköping är vi alltid redo att hjälpa till med din flytt. Vi har den kapacitet som krävs för att lösa alla typer av flyttar samt lång erfarenhet och därmed en djup kunskap om flyttbranschen. Vi vet hur en flytt ska planeras och genomföras.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp till fast pris i Enköping

Flytt & Städ AMA Sverige AB erbjuder dig ett fast prisförslag för att underlätta ditt beslut när du väljer flyttfirma vilket betyder att det är det priset som gäller – inga överraskningar med tillkommande kostnader.

Vi hjälper dig med din flytt i Enköping oavsett vad du önskar hjälp med eller hur mycket du vill ta hjälp från oss. Vi erbjuder, förutom vanlig flytthjälp, en mängd olika närliggande tjänster som exempelvis:

  • Flyttpackning
  • Tungflytt
  • Utlandsflytt
  • Olika transporter
  • Pianoflytt

Varmt välkommen att höra av dig till oss inför din flytt med dina unika behov och önskemål. Vi lovar att hjälpa dig till högsta service, med kvalitetsgaranti och till ett bra pris.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – din flyttfirma i Enköping.