Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Enköping

Som flyttfirma i Enköping arbetar vi efter dina unika behov och önskemål för att ge dig den bästa servicen för din flytt.

Vi är en seriös och trygg flyttfirma som håller vad vi lovar och ser till att din flytt blir en angenäm upplevelse till ett bra pris. Har du andra önskemål om närliggande tjänster så löser vi det också!

Försäkrade

Trafiktillstånd

Goda kundrecensioner

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

När du anlitar vår flyttfirma i Enköping är vår uppgift att underlätta hela flyttprocessen så att allt går smidigt utan att du ska behöva känna dig stressad eller pressad.

Vi erbjuder alla förekommande tjänster inom flytt åt privatpersoner och företag i Enköping samt åt alla andra som kan tänkas ha ett behov av vår hjälp. När det gäller uppdragets omfattning och svårighetsgrad har vi inga begränsningar då vi har de resurser som krävs för en smidig flytt.

Med vår långa erfarenhet vet vi hur en bohagsflytt ska planeras för att det ska löpa på smidigt och smärtfritt.

När det gäller företag är vi lyhörda och planerar flytten ihop med dig för att det inte ska uppstå onödiga störningar och avbrott.

Låt oss få veta mer om din kommande flytt så tar vi tillsammans fram en passande lösning med både offert och tidsplan.

Genom att anlita vår flyttfirma i Enköping kan du känna dig trygg genom hela flyttprocessen då vi ser till att din flytt blir både smidig och kostnadseffektiv.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg flytt och försäkrat

Som seriös flyttfirma i Enköping erbjuder vi professionell hjälp för din flytt eller om du kanske har andra önskemål om närliggande tjänster.

När vi tar hand om ditt bohag är vi mycket försiktiga och täcker in och lastar allt på ett optimalt sätt på vår flyttbil för att minimera risken för skador. Om det trots allt skulle hända något har vi försäkringar som täcker – trygghet för både dig och oss under själva flyttprocessen.

Som flyttfirma i Enköping är vi alltid redo att hjälpa till med din flytt. Vi har den kapacitet som krävs för att lösa alla typer av flyttar samt lång erfarenhet och därmed en djup kunskap om flyttbranschen. Vi vet hur en flytt ska planeras och genomföras.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp via oss till fast pris i Enköping

Flytt & Städ AMA Sverige AB erbjuder dig ett fast prisförslag för att underlätta ditt beslut innan du väljer flyttfirma vilket betyder att det är det priset som gäller – inga överraskningar med tillkommande kostnader.

Vi hjälper dig med din flytt i Enköping oavsett vad du önskar hjälp med eller hur mycket du vill ta hjälp från oss.

Vi erbjuder, förutom vanlig flytthjälp, en mängd olika närliggande tjänster som exempelvis:

  • Packhjälp
  • Transport av tunga föremål, ex. pianoflytt
  • Budtransporter

Varmt välkommen att höra av dig till oss med dina unika behov och önskemål. Vi lovar att hjälpa dig till högsta service, med kvalitetsgaranti och till ett bra pris.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – din flyttfirma i Enköping