Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Kristinehamn

Om du söker en flyttfirma i Kristinehamn hjälper vi dig gärna med flytten och närliggande tjänster som flyttpackning och flyttstädning. När du anlitar oss kan du använda det fina RUT-avdraget som gör att arbetskostnaden halveras.

Full trygghet

Försäkrat & trafiktillstånd

Fina omdömen

Många fina recensioner

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Det finns flera anledningar till att välja vår flyttfirma i Kristinehamn. Naturligtvis har vi en ansvarsförsäkring som täcker om det skulle hända en olycka vid en flytt. Vi har det viktiga trafiktillståndet via transportstyrelsen. Tillståndet bör finnas på plats så att det inte blir problem med försäkringen vid en eventuell olycka.

Våra priser är en annan anledning till att anlita vår flyttfirma då vi alltid försöker hålla bra priser. Kontakta oss gärna om du har behov av flytthjälp nu när du ska flytta. Vi återkopplar med ett bra pris och ett bra upplägg.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg flytt i Kristinehamn

När du anlitar vår flyttfirma här i Kristinehamn kan du se fram emot en trygg och säker flyttupplevelse.

Vi har ansvarsförsäkring vilket naturligtvis är en självklarhet, men tyvärr har inte alla flyttfirmor det vilket då kan leda till mycket stora problem om det skulle hända något vid flytten. Trafiktillstånd har vår flyttfirma via Transportstyrelsen vilket borgar för en seriös flyttverksamhet. Vi har även andra viktiga dokument som F-skatt vilket är en förutsättning för att kunna använda RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med 50%.

När vi tar hand om ditt bohag eller dina inventarier är vi mycket försiktiga så att vi motverkar skador. Vi packar försiktigt in allt på vår flyttbil och skyddar lasten med skyddsplaster, täcken, filtar med mera hjälpmedel. Vi kör naturligtvis flyttbilen på ett fint och tryggt sätt så att lasten ligger still under hela flytten.

Vi har inga problem att ta hand om olika typer av flyttar då vi har en mycket god kapacitet samt en gedigen erfarenhet av flyttbranschen. Det spelar ingen roll om du behöver hjälp med en liten eller en stor flytt, vi löser flytten.

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB, en seriös och trygg flyttfirma i Kristinehamn, är redo att hjälpa dig när du ska flytta.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp till fast pris i Kristinehamn

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB i Kristinehamn erbjuder dig alltid ett fast prisförslag när du ska flytta vilket betyder att inga konstiga avgifter förekommer. Tänk återigen på att RUT-avdraget (privatpersoner) reducerar arbetskostnaden för flytten med 50% under förutsättning att du har en inkomst under innevarande år samt att du har ytterligare avdrag att ta del av.

Förutom vanlig flytthjälp kan du även anlita oss för andra närliggande tjänster som exempelvis:

  • Flyttpackning
  • Enbart bärhjälp
  • Utlandsflytt
  • Olika transporter
  • Flytt av tunggods
  • Pianoflytt

Välkommen att höra av dig till oss med dina unika önskemål inför din flytt i Kristinehamn eller dess närområde så återkopplar vi med ett bra pris och ett bra upplägg med kvalitetsgaranti så att allt flyter på som du önskar.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – en trygg, smidig och effektiv flyttfirma i Kristinehamn.