Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Nybro

Som flyttfirma i Nybro med omnejd hjälper vi dig med flytten. Naturligtvis med trafiktillstånd, ansvarsförsäkring och F-skatt för att kunna nyttja RUT 50%.

Kontakta oss gärna för ett bra fast prisförslag med 50% RUT-avdrag på arbetskostnaden.

Trafiktillstånd

Försäkrat och tryggt

RUT-avdrag 50% på arbetet

Många goda recensioner

Alla flyttjänster

Gratis prisförslag

Varför välja vår flyttfirma?

När du väljer flyttfirma är det en del du bör tänka på då du naturligtvis vill anlita en seriös flyttfirma för din flytt i Nybro. En seriös flyttfirma har trafiktillstånd, ansvarsförsäkring och F-skatt för att kunna administrera RUT-avdraget via Skatteverket.

Dessa dokument har vi, vilket är viktigt. Vi har även bra omdömen från många kunder vilket går att ta del av via exempelvis Google. Så en flytt med vår flyttfirma i Nybro betyder en trygg flytt utan stress och oro.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg flytt i Nybro

En flytt med oss betyder en trygg flytt då vi har lång och gedigen erfarenhet av flyttbranschen vilket betyder att vi vet hur ett flyttuppdrag ska genomföras för att alla inblandade ska bli nöjda och glada.

Som vi nämner ovan har vi exempelvis det viktiga trafiktillståndet vilket är ett krav för att få transportera gods ute på vägarna.

Vi har ansvarsförsäkring som betyder trygghet för alla inblandade om det skulle hända en olycka, full ersättning alltså.

Via Skatteverket har vi F-skatt vilket måste finnas på plats för att vi ska kunna använda RUT-avdraget, vid exempelvis en flytt i Nybro.

Även om vi har alla dessa dokument som trygghet ser vi naturligtvis till att flytten genomförs på ett tryggt och smidigt sätt. Till vår hjälp har vi vår kunniga flyttpersonal, skyddsplast, täcken, spännband, filtar och så vidare vilket betyder att vi packar in allt på vår flyttbil på ett bra sätt för att undvika skador.

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB, flyttfirma i Nybro, hjälper dig med en trygg flytt eller andra tjänster om det önskas.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner. Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag vid en flytt i exempelvis Nybro.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp i Nybro till ett fast pris

Vi erbjuder företrädesvis ett fast pris när vi överlämnar ett prisförslag för en flytt, i exempelvis Nybro. Det betyder då mindre risk för missuppfattningar om vad som gäller och vad som ingår – trygghet för dig och för oss.

Vår flyttfirma i Nybro erbjuder allt inom flytthjälp och transporter. Några exempel på våra tjänster nämner vi här nedan:

  • Flytthjälp
  • Olika transporter
  • Bortforsling av möbler
  • Flyttpackning
  • Uppackning
  • Demontering och montering

Varmt välkommen om du funderar på att anlita en flyttfirma för din flytt i Nybro eller om du kanske har en fråga som rör flytt eller transport, vi hjälper gärna till.

Kanske önskar du redan nu ett prisförslag? I så fall går det bra att fylla i ett av våra formulär här på hemsidan, skicka oss ett vanligt mejl eller ringa oss så återkopplar vi med ett fördelaktigt förslag.

Ja, RUT-avdraget kan användas vid en flytt i exempelvis Nybro.

När avdraget används betyder det en reducering av arbetskostnaden om 50% vilket betyder mycket för totalpriset för en flytt.

Kravet för att kunna använda avdraget vid en flytt är att den aktuella privatpersonen har en inkomst och att det finns ytterligare avdrag att göra för innevarande år.

En av våra vanligaste tjänster i Nybro är bohagsflytt.

Vi hjälper till med alla möjliga typer av bohagsflyttar där du bestämmer exakt det du önskar hjälp med.

Vår flyttfirma kan hjälpa dig med en hel flytt där vi tar hand om alla moment från flyttpackning till rengöring av den gamla bostaden.

Eller så kanske du enbart vill ha hjälp med vissa saker som är besvärliga vilket vi också löser, så klart.

Tänk på att RUT-avdraget kan användas vid en bohagsflytt.

Trafiktillståndet har vi via Transportstyrelsen och är som vi tidigare nämnt nödvändigt att inneha för att få köra gods ute på vårt vägnät.

En annan viktig aspekt är, som många inte känner till, att tillståndet kan påverka en ersättning från ett försäkringsbolag om det skulle hända en olycka. Vissa försäkringsbolag kan neka ersättning vid en skada om tillståndet inte finns på plats.

Vi hjälper gärna företag, kommuner och alla övriga i Nybro med våra tjänster.