Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Nacka

Vi hjälper dig med flytten i Nacka eller dess närområde. Som flyttfirma i Nacka har vi möjlighet att hjälpa till med alla förekommande tjänster inom flytt.

Försäkrade för allas vår trygghet

Transportstyrelsens trafiktillstånd

50% RUT-avdrag på arbetet

Goda recensioner

Bra kapacitet vid flytt

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Om du önskar professionella tjänster inom flytt, av en rutinerad flyttfirma i Nacka, kan du gärna välja oss. Vi har koll på alla de dokument som krävs för en trygg flytt. Det betyder att vi har trafiktillstånd via Transport styrelsen. Vi har de försäkringar som täcker om en skada eller en olycka skulle inträffa.

Tänk på att aldrig anlita en flyttfirma som saknar trafiktillstånd då det kan medföra att ett försäkringsbolag nekar ersättning om tillståndet saknas. Vid en flytt tar vi fram en passande lösning till ett optimalt bra pris.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

Trygghet vid flytten i Nacka

Vi är mycket noga med att hantera bohag eller inventarier på ett bra sätt för att undvika tråkigheter i form av skador eller olyckor. Därför täcker vi in allt vi hanterar samtidigt som vi bär och lastar in allt på ett försiktigt sätt.

Som flyttfirma i Nacka är vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB alltid hjälpsamma. Vi har en bred erfarenhet, kunskap och kapacitet att klara av alla typer av flyttningar.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp med fastpris i Nacka

För att underlätta för alla parter erbjuder vi alltid ett fast pris på din flytt i Nacka. Vi har inga dolda avgifter utan allt redovisas på ett bra sätt i våra offerter.

Vi erbjuder även en hel del kringliggande tjänster så som exempelvis följande:

  • Flyttpackning
  • Pianoflytt
  • Flytt av tunggods
  • Bärhjälp
  • Transporter
  • Budtransporter

Välkommen att kontakta oss med de önskemål som ni har. Vi kommer att vara behjälpliga till ett bra pris om ni anlitar oss. Naturligtvis har vi kvalitetsgaranti.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – en trygg och seriös flyttfirma i Nacka.