Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Strängnäs

Som flyttfirma i Strängnäs erbjuder vi alla tjänster inom flytthjälp. Tillsammans planerar vi din flytt så att allt löper på så smidigt som möjligt.

Men innan dess lämnar vi gärna ett fast pris som du i lugn och ro kan ta del av. Vi är lyhörda och tar dina unika önskemål på största allvar så att du får exakt den hjälp du förväntar dig – en smidig, trygg och kostnadseffektiv flytt är det vi erbjuder.

Trafiktillstånd och seriöst

Ansvarsförsäkring och tryggt

F-skatt för RUT 50%

Allt inom flytthjälp

Goda kundbetyg

Hjärtligt välkommen till vår flyttfirma Flytt & Städ AMA Sverige AB i Strängnäs.

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Hos vår flyttfirma i Strängnäs finner du professionella tjänster inom flytt oavsett om du är en privatperson eller en representant för ett företag. Oavsett flyttens unika förutsättningar har vi inga begränsningar. Vi kan hantera stora flyttar och små flyttar samt komplicerade och enkla flyttar.

När du anlitar oss för en bohagsflytt eller en företagsflytt kan du förvänta dig en flytt som löper på snabbt, säkert och utan störningar då vi ser det som vår uppgift att ge dig en flytt utan onödig stress.

Berätta gärna mer om din flytt genom att kontakta oss via mejl, formulär eller om du vill ringa oss. Tillsammans kan vi då ta fram en passande lösning med ett bra pris och ett bra tidsmässigt upplägg.

När du anlita vår flyttfirma i Strängnäs med omnejd kommer du att känna dig trygg och säker under hela din flytt – kostnadseffektivt och smidigt.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

Trygghet under hela din flytt

Som seriös flyttfirma i Strängnäs erbjuder vi dig en professionell och prisvärd flytt där vi lyssnar på dina unika önskemål och behov.

Vi tar hand om dina inventarier och ditt bohag på bästa sätt, allt för att undvika onödiga skador. Vi täcker in allt på ett bra sätt, vi bär på ett säkert sätt, vi lastar in på ett bra sätt på vår flyttbil och därefter kör vi lugnt och säkert till nästa bostadsadress eller företagsadress.

Även om vi är mycket försiktiga kan ju trots det en skada uppstå, vilket dock händer mycket sällan. Men vid sådana sällsynta tillfällen kopplar vi in vårt försäkringsbolag som då ersätter er fullt ut till 100%. Det betyder att både vi och du kan känna oss trygga under flytten i Strängnäs eller på annan aktuell ort.

Efter många år i branschen vet vi hur en flytt ska hanteras och vi har den kapacitet som krävs för alla typer av flyttuppdrag.

Som trygg flyttfirma i Strängnäs hjälper vi dig med flytten och vi är alltid redo.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp erbjuds till fast pris i Strängnäs

Som flyttfirma i Strängnäs erbjuder vi alltid ett fast prisförslag för din flytt för att du inte ska behöva oroa dig för konstiga tillkommande avgifter.

Vi hjälper alla med flytten oavsett önskemål om insats från vårt håll. Räkna med att vi kan hjälpa till med vad du än önskar inom flytt samt även närliggande tjänster som exempelvis:

  • Packhjälp
  • Transport av tunga föremål, ex. pianoflytt
  • Budtransporter

Välkommen att höra av dig till oss med dina unika krav och önskemål så återkopplar vi med ett förslag som håller måttet. Det betyder ett förslag med ett bra pris, en bra tidsplan och med kvalitetsgaranti hela vägen under flytten.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – en seriös, trygg och pålitlig flyttfirma i Strängnäs