Tre flyttbilar på väg mot flyttuppdrag i örebro

Flyttfirma Örebro

Som pålitlig och seriös flyttfirma i Örebro erbjuder vi en smidig hjälp med flytten. Vi lyssnar och rättar oss efter dina unika behov som du har i samband med din flytt.

Med stor kapacitet och lång erfarenhet inom flyttbranschen har vi vad som krävs för en effektiv, prisvärd och stressfri flyttupplevelse.

Vi åtar oss flyttuppdrag av alla storlekar och slag. Få ett gratis prisförslag inför din nästa flytt i Örebro. Vi innehar trafiktillstånd & är försäkrade.

Ansvarsförsäkring

Tillstånd för yrkestrafik

RUT-avdrag 50% på arbetskostnaden

Många fina kundomdömen

Gratis prisförslag

Varför välja vår flyttfirma?

Här hos vår flyttfirma i Örebro hittar du det du eftersöker, det vill säga, professionella tjänster inom flytt för både privatpersoner och företag. Oavsett flyttens omfattning eller svårighetsgrad kan vi vara behjälpliga. Efter lång tid i flyttbranschen vågar vi påstå att vi vet vad som krävs för att en flytt ska vara både smidig och effektiv.

Vi ser det som vår uppgift att underlätta flyttprocessen och därmed minska den anspänning en flytt innebär. Kontakta gärna vår flyttfirma inför din flytt och låt oss ta del av din kommande flytts unika förutsättningar så kan vi gemensamt ta fram en bra lösning, tidsplan och offert.

Flyttbilar med personal

En trygg flyttprocess i Örebro

Som etablerad flyttfirma i Örebro bistår vi dig med en professionell, prisvärd och trygg flytt där vi anpassar oss till dina behov.

När vi tar hand om bohaget eller inventarierna under flytten lastar vi vår flyttbil på ett säkert sätt för att undvika att något skadas. Lika försiktiga är vi när vi lastar av allt från flyttbilen på den nya adressen. Skulle det trots allt inträffa någon skada under flytten ersätter vi er via vårt försäkringsbolag. För er och även vår trygghet har vi naturligtvis vår flyttverksamhet fullt försäkrad.

Naturligtvis har vi även trafiktillstånd som alla andra seriösa flyttfirmor i Örebro. Detta tillstånd är mycket viktigt, för om det saknas så kan det gå så illa att försäkringsbolaget nekar ersättning vid en eventuell olycka med skador på bohag eller inventarier som följd.

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB, din flyttfirma i Örebro, är redo att hjälpa dig med flytten eller andra tjänster som ligger nära till hands. Vi har en gedigen erfarenhet från en mängd olika flyttar, en stor kapacitet och kunskap för att kunna ge dig en behaglig flyttupplevelse.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag även för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast för privatpersoner. Företag, statliga eller kommunala bolag, föreningar samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag vid exempelvis en flytt.

Flyttbil på väg att lastas

Flytthjälp i Örebro till ett fast pris

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB erbjuder dig alltid ett fast prisförslag för din flytt vilket betyder att inga dolda eller konstiga avgifter tillkommer.

Du bestämmer naturligtvis exakt vad du vill ha hjälp med vid flytten och hur mycket hjälp du önskar av oss. Vi kan hjälpa dig med vissa delar av flytten eller hela flytten.

Om behov finns av andra närliggande tjänster inom flytthjälp så hjälper vi till med dem som exempelvis:

  • Packhjälp
  • Transport av tunga föremål, ex. pianoflytt
  • Övriga typer av transporter
  • Bortforsling av möbler

Hjärtligt välkommen till oss med just dina önskemål. Vi garanterar dig att du kommer att få en utmärkt hjälp med din flytt till ett bra pris och en kvalitetsgaranti genom hela flytten. En etablerad, trygg och seriös flyttfirma i Örebro.

Flytt & Städ AMA Sverige AB
Karlsgatan 14
703 41 Örebro

Bohagsflytt är vi mycket rutinerade på då det är en av våra vanligaste tjänster.

Vid en bohagsflytt, exempelvis i Örebro, kan vår flyttfirma hjälpa till med hela flytten eller vissa delar av flytten som kanske är de tunga eller krångliga momenten. Vi anpassar oss till den flyttbudget eller de önskemål som finns.

När vi tar hand om en stor flytt från början till slut kan det vara bra att först reda ut vad som ska med till den nya bostaden och om det är något som kanske ska transporteras bort.

Om flytten går till en ny bostad som är betydligt mindre kanske det är aktuellt att sortera bort en hel del av bohaget. Kanske ska en del säljas, en del skänkas bort och en del kasseras. Vi kan hjälpa till om det behövs någon transport för detta.

När vi sätter igång med flyttpackningen, om det önskas av oss, demonterar vi ner lampor i taken, hyllor, gardiner, tavlor och så vidare. Vi packar ner allt som går att packa ner i flyttkartonger då allt blir mycket lättare att hantera då. Viktigt att inte packa dessa för tungt.

Kanske finns det stora otympliga möbler som går att skruva isär för lättare hantering, i så fall gör vi det.

Naturligtvis har vi olika hjälpmedel för att skydda det vi hanterar. Exempel på det är bubbelplast, skyddsplast, spännband, täcken, filtar och så vidare.

När vi bär är vi försiktiga så att vi inte stöter emot och skadar bohaget. På flyttbilen lastar vi in allt på ett bra sätt så att lasten ligger still under färden. När vi därefter kör vår flyttbil är vi naturligtvis försiktiga så att vi ytterligare skyddar det vi har ansvaret för.

När vi är framme vid den nya bostaden kan vi där hjälpa till att ställa allt i ordning om det önskas. Den gamla bostaden kan vi rengöra om det är aktuellt.

Visst kan det vara bekvämt att inte behöva göra någonting under själva flytten. Det finns ju säkert en hel del andra saker som ska ordnas med.

Välkommen att kontakta en seriös flyttfirma i Örebro som har det viktiga trafiktillståndet och även försäkringar som täcker om något mot förmodan skulle inträffa. Läs gärna mer om trafiktillståndet här på denna sida.

Naturligtvis hjälper vi även företag, organisationer, föreningar och offentliga aktörer som exempelvis Örebro kommun.

Exempel på tjänster kan då vara flytthjälp, olika former av transporter, bortforsling av möbler eller skräp med mera. Vi är öppna för alla typer av uppdrag, stora som små.

Som flyttfirma i Örebro är vi flexibla och kan ställa upp när det passar er bäst. Det kan då vara dagtid, kvällstid, under helgen och till och med röda helgdagar om det krävs för uppdragets genomförande.

Kontakta oss gärna för en diskussion, vi är öppna för enstaka insatser men även långvariga samarbeten.

Naturligtvis har vi som flyttfirma alla de dokument som krävs för en seriös flyttverksamhet i Örebro, som exempelvis trafiktillstånd och försäkringar.

RUT-avdraget har nu funnits i mer än 15 år och ingår i begreppet hushållsnära tjänster dit även flytthjälp hör sedan år 2016.

När RUT-avdraget används betyder det att arbetskostnaden reduceras med 50% men kravet är då att det finns en inkomst av tjänst att ställa avdraget emot. Detta sammanställs senare i deklarationen för det aktuella året.

Maximalt avdrag som går att göra under ett år är 75000 kr per person. Om det bor en person till på samma adress som då också är folkbokförd där betyder det att det går att dra av det dubbla, det vill säga 150000 kr.

Nu kostar ju en lokal flytt i Örebro endast bråkdelen av dessa summor men det kan vara bra att hålla lite koll om avdraget använts tidigare under året i stor omfattning eller om flytten ska gå mycket långt bort, exempelvis till ett annat land.

Om det finns funderingar på RUT-avdraget, exempelvis i samband med en flytt i Örebro, är det bara att kontakta vår flyttfirma så hjälper vi till att reda ut dessa oklarheter.

Trafiktillståndet är ett mycket viktigt tillstånd för att kunna driva en seriös flyttverksamhet i Örebro och på andra orter. Detta tillstånd har alla seriösa flyttfirmor.

Tänk på att aldrig anlita en flyttfirma som saknar detta tillstånd. Kontrollera flyttfirma på Transportstyrelsens hemsida.

Om tillståndet saknas kan det gå riktigt illa och det kan till och med bli så att försäkringsbolaget nekar ersättning vid en skada om detta tillstånd saknas.

Det finns också ett beställaransvar att tänka på vilket betyder att den som beställer exempelvis en flytt måste undersöka om flyttfirma har detta tillstånd. Det går att läsa om beställaransvaret på Transportstyrelsens hemsida.