Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Örebro

Som pålitlig och seriös flyttfirma i Örebro erbjuder vi en smidig hjälp med flytten. Vi lyssnar och rättar oss efter dina unika behov som du har i samband med din flytt.

När du anlitar vår flyttfirma i Örebro, eller kanske i närområdet, kommer du att känna dig trygg och säker under hela flytten. Vi ser till att flytten blir smidig, effektiv och trygg till att bra pris.

Försäkrade

Trafiktillstånd

Goda kundrecensioner

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Här hos vår flyttfirma i Örebro hittar du det du eftersöker, det vill säga, professionella tjänster inom flytt för både privatpersoner och företag.

Oavsett flyttens omfattning eller svårighetsgrad kan vi vara behjälpliga. Efter lång tid i flyttbranschen vågar vi påstå att vi vet vad som krävs för att en flytt ska vara både smidig och effektiv. Som företagare, och även som privatperson, kan du räkna med att vi hjälper dig så att det blir minimalt med störningar under själva flytten.

Vi ser det som vår uppgift att underlätta flyttprocessen och därmed minska den anspänning en flytt innebär.

Kontakta oss gärna inför din flytt och låt oss ta del av din kommande flytts unika förutsättningar så kan vi gemensamt ta fram en bra lösning, tidsplan och flyttoffert.

När du anlitar vår flyttfirma i Örebro kan du räkna med en flyttprocess som är kostnadseffektiv, smidig och trygg.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg flyttprocess i Örebro

Som etablerad flyttfirma i Örebro bistår vi dig med en professionell, prisvärd och trygg flytt där vi anpassar oss till dina behov.

När vi tar hand om bohaget eller inventarierna under flytten lastar vi vår flyttbil på ett säkert sätt för att undvika att något skadas. Lika försiktiga är vi när vi lastar av allt från flyttbilen på den nya adressen. Skulle det trots allt inträffa någon skada under flytten ersätter vi er via vårt försäkringsbolag. För er och även vår trygghet har vi naturligtvis vår flyttverksamhet fullt försäkrad.

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB, din flyttfirma i Örebro, är redo att hjälpa dig med flytten eller andra tjänster som ligger nära till hands. Vi har en gedigen erfarenhet från en mängd olika flyttar, en stor kapacitet och kunskap för att kunna ge dig en behaglig flyttupplevelse.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag vid exempelvis en flytt.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp i Örebro till ett fast pris

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB erbjuder dig alltid ett fast prisförslag på din flytt vilket betyder att inga dolda eller konstiga avgifter tillkommer.

Du bestämmer naturligtvis exakt vad du vill ha hjälp med vid flytten och hur mycket hjälp du önskar av oss. Vi kan hjälpa dig med vissa delar av flytten eller hela flytten.

Om behov finns av andra närliggande tjänster inom flytthjälp så hjälper vi till med dem som exempelvis:

  • Packhjälp
  • Transport av tunga föremål, ex. pianoflytt
  • Budtransporter

Hjärtligt välkommen till oss med just dina önskemål. Vi garanterar dig att du kommer att få en utmärkt hjälp med din flytt till ett bra pris och en kvalitetsgaranti genom hela flytten.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – en etablerad, trygg och seriös flyttfirma i Örebro