Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Kumla

Som erfaren och seriös flyttfirma i Kumla erbjuder vi allt inom flytthjälp.

Vi innehar ansvarsförsäkring och trafiktillstånd.

Yrkestrafiktillstånd

Fullt försäkrade

RUT 50% på arbetet

Goda kundomdömen

Hög kapacitet

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Som seriös flyttfirma i Kumla har vi naturligtvis ansvarsförsäkring. Vi har även det mycket viktiga trafiktillståndet via Transportstyrelsen som är ett krav om en försäkring ska gälla vid en olycka.

Med vår rutin vet vi hur en flytt ska planeras och genomföras för att allt ska löpa på smidigt. En flytt med oss betyder en trygg och smidig flytt. Flytten blir även till ett bra pris och med RUT-avdraget blir det riktigt bra.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg och smidig flytt i Kumla

Som flyttfirma i Kumla erbjuder vi en trygg och smidig flytthjälp åt alla som har ett behov, exempelvis privatpersoner, företag, kommunen samt olika föreningar och organisationer.

Vi är noga med att allt ska kännas tryggt för alla inblandade. En flytt med oss betyder därför en flytt med ansvarsförsäkring, trafiktillstånd, F-skatt för att kunna administrera RUT-avdraget och så vidare. Samtidigt är vi noga med att hantera allt vi flyttar på ett optimalt sätt.

Det betyder att vi täcker in och bär på ett bra sätt för att motverka skador på bohag och inventarier. På flyttbilen lastar vi in allt efter konstens alla regler vilket betyder att vi använder skyddsplast, spännband, täcken och filtar för att minimera risken för skador.

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB, flyttfirma i Kumla, hjälper dig utifrån dina unika behov. Vi har den kapacitet och erfarenhet som krävs för olika typer av flyttuppdrag.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner. Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag, exempelvis vid en flytt i Kumla.

Tre flyttlastbilar

Fast pris på flytthjälp i Kumla

Som flyttfirma i Kumla erbjuder vi alltid ett fast pris vid en flytt vilket betyder att inga konstiga avgifter eller kostnader förekommer.

När du anlitar oss hjälper vi dig med det du önskar vilket kan vara en liten flytt, en stor flytt eller kanske bara en flytt av en möbel som är svår att hantera – vi är flexibla.

Vår vanligaste tjänst är naturligtvis vanlig flytthjälp men vi hjälper ofta även till med närliggande flyttjänster som exempelvis följande:

  • Flyttpackning
  • Montering
  • Olika transporter
  • Tungflytt som pianoflytt
  • Bortforsling av trasiga möbler

Hör gärna av dig till oss om du har någon fundering angående din flytt. Vi är behjälpliga om du har frågor eller om du önskar ett bra prisförslag med kvalitetsgaranti.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – en trygg och seriös flyttfirma i Kumla.