Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Eskilstuna

Anlita vår flyttfirma i Eskilstuna om du önskar en trygg och smidig flytt som även är kostnadseffektiv. Vi har trafiktillstånd, F-skatt, ansvarsförsäkring med mera dokument för en seriös flyttverksamhet.

Som pålitlig och trygg flyttfirma är vi alltid lyhörda för våra kunders unika behov och önskemål. Vi erbjuder våra tjänster inom Eskilstuna men även runt omkring Eskilstuna eller på annan ort om det är aktuellt.

Trafiktillstånd och seriöst

Försäkrat och tryggt

Många fina betyg

50 % RUT-avdrag

Allt inom flytt

Gratis prisförslag

Varför välja vår flyttfirma?

Oavsett hur ett flyttuppdrag ser ut avseende omfattning eller svårighetsgrad är vi flexibla och erbjuder en proffsig flytt i Eskilstuna utan störningar. Då vår flyttfirma har lång erfarenhet av en mängd olika flyttningar kan du vara säker på att du får den bästa servicen.

Vi ser det som vår uppgift att se till att din flyttprocess löper på så smidigt som möjligt så att du slipper onödig stress och oro.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

Vi erbjuder en trygg flytt i Eskilstuna

Som seriös och etablerad flyttfirma i Eskilstuna erbjuder vi en hjälp med flytten som både är prisvärd och professionell samtidigt som vi anpassar flytten efter dina unika behov.

Om en skada skulle uppstå under flytten har vi de försäkringar som krävs och ersätter dig då fullt ut. Vi tycker det är viktigt att både du och vi är trygga under flyttuppdraget.

Det är viktigt att känna till att vi har trafiktillstånd via Transportstyrelsen precis som alla andra seriösa flyttfirmor i Eskilstuna.

Vår firma Flytt & Städ AMA Sverige AB är som flyttfirma i Eskilstuna redo att hjälpa till med flytten eller närliggande tjänster. När du anlitar oss kan du räkna med att vi med vår gedigna erfarenhet inom flytt har den kunskap och den kapacitet som krävs för en effektiv och smidig flytt.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner. Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag vid en flytt.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp i Eskilstuna med fast pris

Flytt & Städ AMA Sverige AB har som policy att alltid erbjuda dig ett fast pris för din flytt vilket betyder att det är det lämnade priset som gäller och inget annat – inga konstiga avgifter tillkommer.

Du väljer naturligtvis själv vad du vill ha hjälp med, alltså vilken nivå av insats som du önskar vid en flytt. Utöver vanlig flytthjälp kan vi även bistå med en mängd närliggande tjänster som exempelvis:

  • Flyttpackning
  • Transport av tunggods som pianoflytt
  • Olika transporter
  • Bortforsling av möbler

Välkommen att höra av dig till oss inför din flytt så återkommer vi med ett bra pris med god service och kvalitetsgaranti under hela flytten. En trygg, smidig och seriös flyttfirma i Eskilstuna.

Flytt & Städ AMA Sverige AB
Bergsgatan 20
632 26 Eskilstuna

Bohagsflytt åt privatpersoner är en av de mest förekommande tjänsterna som vår flyttfirma regelbundet utför i Eskilstuna.

Beroende på önskemål och budget för bohagsflytten finns det lite olika varianter på upplägg. Vi kan ta hand om hela flytten från början till slut eller så hjälper vi till med vissa utvalda moment av flytten som kanske är de moment som är tunga och svåra att hantera själv på ett bra sätt.

Som flyttfirma i Eskilstuna är vi flexibla och ställer naturligtvis upp på alla olika varianter av upplägg vid en flytt.

När vi tar hand om allt vid en stor flytt är det bra att först reda ut vad som ska flyttas med till den nya adressen. Kanske finns det en hel del som inte får plats om det handlar om att flytta till en mindre bostad.

I dessa fall kan vi hjälpa till att transportera bort det som inte ska flyttas med. Kanske till en släkting, en vän eller till Eskilstuna kommuns återvinningscentral om något ska slängas och inte användas mer. Kanske ska något säljas.

Om vi tar hand om flyttpackningen och demonteringen ser vi till att allt som kan packas ner i en flyttkartong packas där.

Vi plockar ner gardiner, taklampor, lampetter, hyllor och så vidare. Finns det stora otympliga möbler kanske dessa går att skruva isär för en lättare hantering under flytten.

För att undvika skador är vi naturligtvis mycket försiktiga under flytten när vi bär så att vi inte stöter i och skadar något.

På flyttbilen lastar vi in allt på ett försiktigt sätt så att allt ligger stadigt på vår flyttbil.

Till vår hjälp har vi skyddsplast, täcken, bubbelplast, filtar, spännband och så vidare för att täcka in och skydda bohaget.

Naturligtvis är vi även försiktiga när vi kör flyttbilen så att vi ytterligare skyddar det vi ansvarar för.

När vi är framme på den nya adressen kan vi där hjälpa till att packa upp och ställa allt i ordning så att det bara är att flytta in. Om det önskas av oss hjälper vi gärna till med rengöringen av den gamla bostaden.

Vår flyttfirma erbjuder flyttjänster åt både privatpersoner och företag i Eskilstuna med omnejd.

Kontakta oss gärna och berätta för oss om din flytt så kan vi gemensamt komma fram till ett bra upplägg som även innefattar ett bra pris och en bra tidsplanering.

Välkommen till en ansvarstagande flyttfirma i Eskilstuna.

Vår flyttfirma hjälper naturligtvis även företag, föreningar, kommuner och alla andra som har ett behov av flytthjälp, transporter eller annan hjälp.

Exempel på det vi kan hjälpa till med i Eskilstuna kan vara en butiksflytt, en industriflytt, en kontorsflytt, flytt av ett café och så vidare.

Vi kan även hjälpa till med olika typer av transporter som att hämta ett paket någonstans för att därefter köra det till er eller kanske till en av era kunder.

Ett annat exempel kan vara att vi hjälper till att bära in en stor leverans till ett bygge, exempelvis fönster och dörrar.

För att underlätta ställer vi även upp vid tider som passar er bäst vilket då kan betyda dagtid, kvällstid, helger och till och med röda helgdagar om det skulle vara aktuellt för att minska risken för störningar i er verksamhet.

Kontakta gärna vår flyttfirma i Eskilstuna, vi är öppna för alla typer av upplägg som enstaka insatser eller mer långvariga samarbeten.

RUT-avdraget som ingår i begreppet hushållsnära tjänster har funnits ett antal år nu. Flytthjälp tillkom lite senare och har funnits med som avdragsmöjlighet sedan år 2016.

Avdraget betyder att arbetskostnaden halveras vid en flytt vilket får ses som mycket förmånligt. Dock krävs det att det finns en inkomst för att kunna använda sig av avdraget. Annars finns det inget att dra av emot när deklarationen för innevarande år ska göras.

Maximalt avdrag som kan göras under ett år är 75000 kronor per person eller 150000 kronor om det bor två personer på samma folkbokföringsadress.

Normalt sett brukar det inte vara något problem att nyttja avdraget vid en flytt men det kan vara klokt att kontrollera ytterligare avdragsmöjligheter om avdraget nyttjats i stor omfattning under året.

Om det finns funderingar på avdraget, vid exempelvis en flytt i Eskilstuna, är det bara att kontakta oss så hjälper vi gärna till att besvara frågorna.

Välkommen till vår flyttfirma i Eskilstuna.

Som alla andra seriösa flyttfirmor i Eskilstuna är vi alltid mycket noga med att vår flyttfirma har alla tillstånd, försäkringar samt andra dokument i perfekt ordning vid exempelvis en flytt.

Trafiktillståndet har vi från Transportstyrelsen och detta tillstånd är mycket viktigt vid en flyttverksamhet.

Skulle det mot förmodan hända en olycka kan det faktiskt gå så illa att försäkringsbolaget nekar ersättning om tillståndet saknas. Så anlita aldrig en flyttfirma som saknar trafiktillstånd.

Den som anlitar en flyttfirma har faktiskt ett ansvar att undersöka om flyttfirman har detta tillstånd, det kallas beställaransvar vilket går att läsa om på transportstyrelsens hemsida.

Välkommen till en seriös flyttfirma i Eskilstuna.