Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Eskilstuna

Som pålitlig och trygg flyttfirma i Eskilstuna är vi alltid lyhörda för våra kunders unika behov och önskemål. Vi erbjuder våra tjänster inom Eskilstuna men även runt omkring Eskilstuna eller på annan ort om det är aktuellt.

Anlita vår flyttfirma i Eskilstuna om du önskar en trygg och smidig flytt som även är kostnadseffektiv.

Trafiktillstånd

Försäkrade

Goda recensioner

Gratis prisförslag

Varför välja vår flyttfirma?

Vår flyttfirma erbjuder flyttjänster åt både privatpersoner och företag i Eskilstuna med omnejd.

Oavsett hur ett uppdrag ser ut avseende omfattning eller svårighetsgrad är vi flexibla och erbjuder en proffsig flytt utan störningar. Då vi har lång erfarenhet av en mängd olika flyttningar kan du vara säker på att du får den bästa service.

Vi ser det som vår uppgift att se till att din flyttprocess löper på så smidigt som möjligt så att du slipper onödig stress och oro.

Kontakta oss gärna och berätta för oss om din flytt så kan vi gemensamt komma fram till ett bra upplägg som även innefattar ett bra pris och en bra tidsplanering.

Om du anlitar vår flyttfirma i Eskilstuna kan du vara säker på en smidig, trygg och effektiv flytt!

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

Vi erbjuder en trygg flytt

Som seriös och etablerad flyttfirma i Eskilstuna erbjuder vi en hjälp med flytten som både är prisvärd och professionell samtidigt som vi anpassar flytten efter dina unika behov.

Vi tar hand om ditt bohag på bästa sätt genom att vi både lastar och lastar av på ett sätt som minimerar risken för att en skada uppstår. Om en skada trots alla försiktighetsåtgärder ändå skulle uppstå har vi de försäkringar som krävs och ersätter dig då fullt ut. Vi tycker det är viktigt att både du och vi är trygga under flyttprocessen.

Vår firma Flytt & Städ AMA Sverige AB är som flyttfirma i Eskilstuna redo att hjälpa till med flytten eller närliggande tjänster. När du anlitar oss kan du räkna med att vi med vår gedigna erfarenhet inom flytt har den kunskap och kapacitet som krävs för en effektiv och smidig flytt.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp i Eskilstuna med fast pris

Flytt & Städ AMA Sverige AB har som policy att alltid erbjuda dig ett fast pris på din flytt vilket betyder att det är det lämnade priset som gäller och inget annat – inga konstiga avgifter som tillkommer.

Du väljer naturligtvis själv vad du vill ha hjälp med, alltså vilken nivå av insats som du önskar. Utöver vanlig flytthjälp kan vi även bistå med en mängd närliggande tjänster som exempelvis:

  • Packhjälp
  • Transport av tunga föremål, ex. pianoflytt
  • Budtransporter

Välkommen att höra av dig till oss så återkommer vi med ett bra pris med god service och kvalitetsgaranti under hela flytten.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – en trygg, smidig och seriös flyttfirma i Eskilstuna