Flyttfirma

Ska du flytta? Flytt & Städ AMA Sverige AB flyttar ditt bohag effektivt och pålitligt – från radhus, lägenheter och villor.

Vi utför bohagsflytt utifrån just dina önskemål – alltifrån nedpackning, transport och uppackning. Om du vill få ner kostnaden kan vi även vara flexibla och ordna en privatflytt där du får möjlighet att ansvara mer för flyttarbetet på egen hand.

Försäkrade

Trafiktillstånd

Goda kundrecensioner

Gratis prisförslag

Vår ambition är att erbjuda våra flytt och städtjänster som svarar mot våra kunders behov och speciella önskemål. Vi hjälper er med hela bohag samt mindre möblemang och flyttstädning. Detta innebär att vi därigenom kan erbjuda de bästa priserna.

Vår målsättning är att alltid använda kompetent personal för att säkerställa att varje flyttuppdrag utförs med hög kvalitet för att du som kund skall känna dig trygg. I samband med flyttningar kan vi även erbjuda flyttstädning av den lämnade bostaden eller lokalen.

För er trygghet så är vi givetvis försäkrade med täckning på ett belopp om 10 000 000 kr om olyckan skulle vara framme vilket ger dig som kund trygghet. Vi innehar samtliga dokument som krävs för att få bedriva en flyttverksamhet.

Tömning av dödsbon och städning efter dödsfall erbjuder vi oss också att ta hand om. Lång erfaranhet samt bred kompetens gör att ni med trygghet kan överlämna detta till oss på Flytt & Städ AMA Sverige AB.