FLYTTFIRMA

Ska du flytta? Flytt & Städ AMA Sverige AB flyttar ditt bohag effektivt och pålitligt – från radhus, lägenheter och villor.

Flytt & Städ AMA Sverige AB utför bohagsflytt utifrån dina budget önskemål – alltifrån nedpackning, transport och uppackning. För den lilla budgeten ordnar vi en flexibel privatflytt där du får möjlighet att ansvara mer för flytt arbetet på egen hand.

Vår ambition är att erbjuda våra flytt och städtjänster som svarar mot våra kunders behov och speciella önskemål. Vi hjälper er med hela bohag samt mindre möblemang och flyttstädning. Detta innebär att vi därigenom kan erbjuda bästa priser.

Vår målsättning är att alltid använda kompetent personal för att säkerställa att varje flyttuppdrag utförs med den kvalité för att du som kund skall känna dig trygg. I samband med flyttningar kan vi även erbjuda flyttstädning av den lämnade bostaden eller lokalen.

För er trygghet så är vi givetvis försäkrade med Trygg-Hansa på 10 000 000 kr om olyckan skulle vara framme och ger kunden trygghet. Detta innebär att vi följer de lagar och bestämmelser som gäller för flyttföretag.

Tömning av dödsbon och städning efter dödsfall erbjuder vi oss att ta hand om. Långvarig vana av detta gör att ni kan överlämna detta till oss på Flytt & Städ AMA Sverige AB.

STÄDTJÄNSTER

BOHAGSFLYTT

KONTAKTA OSS