Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Stockholm

Som seriös flyttfirma i Stockholm med trafiktillstånd och ansvarsförsäkring erbjuder vi alla tjänster inom flytthjälp. Vi planerar flytten tillsammans och priset för flytten är ett fast pris för din trygghet.

Med RUT-avdraget blir det ytterligare förmånligt att anlita oss för din flytt.

Allt inom flytt

Försäkrade och trafiktillstånd

Erfaren flyttpersonal

RUT-avdrag 50% på arbetet

Goda kundbetyg

Välkommen till vår flyttfirma Flytt & Städ AMA Sverige AB i Stockholm.

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Via vår flyttfirma i Stockholm kan du räkna med att vi kan erbjuda dig hjälp med vad du än önskar inom flytt. Det spelar ingen roll om du är en privatperson eller om du representerar ett företag, vi löser flytten.

Oavsett flyttens unika förutsättningar har vi kapacitet att lösa alla olika typer av flyttar som bohagsflytt, olika företagsflyttar eller en flytt för en offentlig aktör, som exempelvis Stockholms kommun. Efter lång tid inom flyttbranschen vet vi hur en flytt ska planeras och utföras så att alla inblandade blir nöjda och glada. Vi ser till att flytten flyter på utan avbrott.

Som seriös flyttfirma i Stockholm ser vi det som vår uppgift att underlätta flytten så att du kan slappna av med ett minimum av stresspåslag.

Kontakta oss gärna via något av vår hemsidas formulär, mejl eller telefon för att delge oss information om din flytts unika förutsättningar. Tillsammans kan vi då komma fram till en bra lösning för flytten, avseende både pris och tidsplan.

När du anlitar oss i Stockholm kommer du att uppleva en trygg flytt.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg flytt i Stockholm

När du anlitar vår flyttfirma i Stockholm kommer du att känna dig trygg då vi erbjuder en professionell hjälp som också är prisvärd samtidigt som vi naturligtvis anpassar oss till dina unika behov och önskemål.

Vi tar hand om ditt bohag eller ditt företags inventarier på bästa sätt genom att täcka in allt som är ömtåligt för att därefter bära allt på ett försiktigt sätt så att vi inte stöter emot och skadar något. På vår flyttbil lastar vi in allt så att lasten ligger stadigt vilket är viktigt när vi därefter ska köra bohag eller inventarier till nästa adress. När vi kör så kör vi på ett lugnt sätt för att ytterligare motverka att något skadas.

Men även om vi som flyttfirma i Stockholm alltid är mycket måna om att ta hand om allt på bästa sätt kan ju trots allt en skada inträffa. Vid sådana sällsynta tillfällen kopplar vi in vårt försäkringsbolag som ersätter dig helt och fullt. Som alla andra seriösa flyttfirmor i Stockholm har vi naturligtvis koll på alla andra nödvändiga dokument för att kunna driva en seriös verksamhet inom flytt som exempelvis trafiktillstånd. Trygghet vid flytten för dig men även för oss.

Som din flyttfirma i Stockholm är vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB redo att hjälpa till med flytten!

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner. Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag vid exempelvis en flytt.

Tre flyttlastbilar

Seriös flytthjälp i Stockholm till ett fast pris

Vår flyttfirma erbjuder alltid ett fast pris när du anlitar oss för olika tjänster inom flytt i Stockholm eller utanför orten. Vi tycker att ett fast pris känns tryggare för dig för då vet du att inga konstiga dolda kostnader tillkommer.

Vi hjälper dig med flytten oavsett om det är en liten eller en stor flytt eller om du önskar hjälp med något helt annat. Även om vi oftast utför vanlig flytthjälp i Stockholm så hjälper vi regelbundet till med en hel del närliggande tjänster där några exempel presenteras här nedan.

  • Flyttpackning
  • Transport av tunga föremål, ex. kassaskåp
  • Budtransporter

Välkommen att kontakta oss för ett prisförslag som baseras på dina önskemål och krav. Vi kommer att ge dig ett bra pris och ett bra upplägg med kvalitetsgaranti genom hela flytten.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – din flyttfirma i Stockholm!

Vår flyttfirma här i Stockholm är mycket van vid alla typer av bohagsflyttar, stora flyttar som små flyttar. Vi anpassar oss efter dina önskemål vilket betyder att vi kan ta hand om hela din flytt eller enbart vissa delar av flytten om det önskas.

När vi tar hand om en stor bohagsflytt i Stockholm är det bra att först reda ut vad som ska flyttas med till den nya bostaden och vad som inte ska flyttas med. Många år på samma ställe betyder en hel del saker i förråd, källare och vind.

Om flytten ska gå mot en betydligt mindre bostad kommer kanske inte allt att få plats. Då kanske det är aktuellt att göra sig av med en del av bohaget i samband med flytten.

En del saker kanske familj, släktingar och vänner tar över. En del kanske kan säljas på exempelvis second hand, loppis eller auktionskammare. Vissa delar av bohaget kanske ska kasseras och då transporteras till kommunens återvinning.

I detta inledande skede av flytten kanske det krävs en del transporter vilket vår flyttfirma kan hjälpa till med om det önskas. När allt detta förberedande är avklarat är det dags för flyttpackningen.

När vi tar hand om en stor flytt i Stockholm från början till slut demonterar vi ner lampor, lampetter, tavlor, hyllor och så vidare. Vi skruvar isär vissa möbler för lättare hantering.

Vi använder professionella flyttkartonger för att packa ner allt som går att packa ner där. Det är viktigt att det är lätt att hantera dessa, därför packar vi inte flyttlådorna för tungt. Vi kan även lägga i vissa mjuka saker för att skydda andra mer ömtåliga saker. Vi använder även olika skydd som exempelvis bubbelplast.

När det är dags att bära ser vi till att vi bär försiktigt så att vi skyddar allt så gott det bara går. Vissa saker täcker vi in redan inne i bostaden.

På flyttbilen täcker vi in med filtar, täcken, bubbelplast samtidigt som vi använder spännband för vissa delar så att allt står stadigt på flyttbilen.

Naturligtvis kör vi flyttbilen under färden på ett sådant sätt att vi ytterligare skyddar det vi ansvarar för.

Väl framme på den nya adressen kan vi där hjälpa till att ställa allt i ordning om det önskas av oss. Den gamla bostaden kan vi gärna rengöra och göra fin om det skulle vara aktuellt.

Kontakta gärna vår flyttfirma inför din bohagsflytt i Stockholm eller på annan ort. Säkerligen kan vi tillsammans komma fram till ett passande upplägg prismässigt.

Beskriv gärna flyttuppdraget så väl som möjligt i ett offertformulär eller i ett mejl. Det som påverkar priset för flytten är bostadens yta och därmed mängd bohag, hur långt bort den nya bostaden ligger, om det finns hiss eller om det blir till att bära i trappor, om det enkelt går att komma fram med flyttbilen till ingången och så vidare.

Om det känns krångligt att beskriva flytten kan vi ta det över exempelvis telefon, så hjälps vi åt.

Som bred flyttfirma i Stockholm hjälper vi till med alla förekommande tjänster inom flytt. Exempel på det kan vara olika typer av företagsflyttningar.

Vi kan hjälpa till med en kontorsflytt, flytt av en restaurang, flytt av en butik, flytt av ett kafé eller andra typer av företagsflyttar.

Naturligtvis har vi alla dokument i ordning som trafiktillstånd och försäkringar för en trygg flytt.

Vi kan även hjälpa till med olika transporter i Stockholmsområdet och ut över hela landet om det skulle vara aktuellt.

RUT-avdraget gäller vid många olika tjänster där flytthjälp är en av dem.

Avdraget gäller enbart för privatpersoner, inte för företag.

Vid exempelvis en privatflytt i Stockholm kan RUT-avdraget används vilket då betyder att arbetskostnaden minskas med 50%.

Maximalt avdrag som kan göras per år är 75000 kr och om det finns två personer i samma hushåll gäller det dubbla vilket betyder 150000 kr.

För att kunna använda sig av RUT-avdraget, exempelvis vid en flytt i Stockholm, måste det finnas en inkomst under det aktuella året.

Naturligtvis har vi som alla andra seriösa aktörer inom flytt ordning på alla tillstånd som krävs för att kunna bedriva en seriös flyttverksamhet.

Trafiktillståndet har vi via Transportstyrelsen vilket är ett mycket viktigt tillstånd. Om det skulle hända en olycka som kräver att ett försäkringsbolag kopplas in kan följden bli att bolaget nekar ersättning om trafiktillståndet saknas.

Anlita aldrig en flyttfirma som saknar detta tillstånd, det kan gå riktigt illa.

Läs gärna mer om trafiktillstånd och beställaransvar på Transportstyrelsens hemsida.

Det går även att kontrollera vårt trafiktillstånd på Transportstyrelsens hemsida inför din flytt.