Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Stockholm

Välkommen till vår flyttfirma Flytt & Städ AMA Sverige AB i Stockholm.

Om du söker en effektiv, smidig och seriös flyttfirma i Stockholm som kan erbjuda alla tjänster inom flytt så har du kommit alldeles rätt. Vi planerar flytten tillsammans och priset kommer för din trygghet att vara ett fast pris. Med RUT-avdraget blir det ytterligare förmånligt att anlita oss för din flytt.

Allt inom flytt

Försäkrade

Trafiktillstånd

Goda kundbetyg

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Hos vår flyttfirma i Stockholm kan du räkna med att vi kan erbjuda dig hjälp med vad du än önskar inom flytt. Det spelar ingen roll om du är en privatperson eller om du representerar ett företag, vi löser flytten.

Oavsett flyttens unika förutsättningar har vi kapacitet att lösa alla olika typer av flyttar som bohagsflytt, olika företagsflyttar eller en flytt för en offentlig aktör som exempelvis kommunen. Efter lång tid i flyttbranschen vet vi hur en flytt ska planeras och utföras så att alla inblandade blir nöjda och glada. Vi ser till att allt flyter på utan avbrott.

Som seriös flyttfirma ser vi det som vår uppgift att underlätta flytten så att du kan slappna av med ett minimum av stresspåslag.

Kontakta oss gärna via något av vår hemsidas formulär, mejl eller telefon för att delge oss information om din flytts unika förutsättningar. Tillsammans kan vi då komma fram till en bra lösning avseende både pris och tidsplan.

När du anlitar vår flyttfirma i Stockholm kommer du att uppleva en trygg flytt genom hela flyttprocessen.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg flytt i Stockholm

När du anlitar vår flyttfirma i Stockholm kommer du att känna dig trygg då vi erbjuder en professionell hjälp som också är prisvärd samtidigt som vi naturligtvis anpassar oss till dina unika behov och önskemål.

Vi tar hand om ditt bohag eller ditt företags inventarier på bästa sätt genom att täcka in allt som är ömtåligt för att därefter bära allt på ett försiktigt sätt så att vi inte stöter emot och skadar något. På vår flyttbil lastar vi in allt så att lasten ligger stadigt vilket är viktigt när vi därefter ska köra bohag eller inventarier till nästa adress. När vi kör så kör vi på ett lugnt sätt för att ytterligare motverka att något skadas.

Men även om vi alltid är mycket måna om att ta hand om allt på bästa sätt kan ju trots allt en skada inträffa. Vid sådana sällsynta tillfällen kopplar vi då in vårt försäkringsbolag som ersätter dig helt och fullt. Som alla andra seriösa flyttfirmor har vi naturligtvis koll på alla andra nödvändiga dokument för att kunna driva en seriös verksamhet inom flytt som exempelvis trafiktillstånd. Trygghet för dig men även för oss.

Som din flyttfirma i Stockholm är vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB redo att hjälpa till med flytten!

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Seriös flytthjälp i Stockholm till ett fast pris

Vår flyttfirma erbjuder alltid ett fast pris när du anlitar oss för olika tjänster inom flytt i Stockholm eller utanför Stockholm. Vi tycker att ett fast pris känns tryggare för dig för då vet du att inga konstiga dolda kostnader tillkommer.

Vi hjälper dig med flytten oavsett om det är en liten eller en stor flytt eller om du önskar hjälp med något helt annat. Även om vi oftast utför vanlig flytthjälp så hjälper vi regelbundet till med en hel del närliggande tjänster där några exempel presenteras här nedan.

  • Packhjälp
  • Transport av tunga föremål, ex. kassaskåp
  • Budtransporter

Välkommen att kontakta oss för ett upplägg och offert som baseras på dina önskemål och krav. Vi kommer att ge dig ett bra pris och ett bra upplägg med kvalitetsgaranti genom hela flytten.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – din flyttfirma i Stockholm