Flyttfirma Stockholm

Din Flyttfirma i Stockholm för en enkel och smidigt flytt

Flyttfirma Stockholm

Flyttfirma i Stockholm Söker du efter en pålitlig flyttfirma i Stockholm eller runt Stockholm som är lyhörda för just dina behov för att på så vis kunna erbjuda dig precis den hjälp du behöver?

Du är då ett steg närmare lösningen för genom att anlita vår flyttfirma i Stockholm kan du känna dig trygg genom hela flyttprocessen då vi ser till så att din flytt blir både smidig och kostnadseffektiv.

Vi på  AMA Flytt & Städ Sverige AB flyttfirma i Stockholm är alltid redo att vara behjälpliga. Med stor kapacitet, gedigen kunskap och mångårig erfarenhet från alla sorters flyttar har vi vad som krävs för att effektivisera och underlätta flytten.

Hos oss hittar du professionella flyttjänster för både privatpersoner och företag i Stockholm oavsett uppdragens omfattning, komplexitet eller högt ställda krav. Vi vet hur vi flyttar ett bohag på ett snabbt och säkert sätt liksom hur en företagsflytt genomförs på bästa sätt med minimala avbrott i verksamheten. Vår uppgift är att underlätta hela processen liksom minska all stress och press som en flytt vanligtvis innebär. Låt oss få veta mer om din kommande flytt så tar vi tillsammans fram en passande lösning med både offert och tidsplan?

Du är då ett steg närmare lösningen för genom att anlita vår flyttfirma i Stockholm kan du känna dig trygg genom hela flyttprocessen då vi ser till så att din flytt blir både smidig och kostnadseffektiv.

Rut-avdrag-flyttfirma

 Från och med den 1 augusti 2016 gäller Rut-avdrag för flytt tjänster.

Läs mer här för reglerna kring Rut-avdraget.

Rut-avdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till Rut-avdrag.

Rut-avdrag-flyttfirma

Flytthjälp till fastpris i Stockholm

Ska du flytta? Flytt & Städ AMA Sverige AB flyttar ditt bohag effektivt och pålitligt – från radhus, lägenheter och villor.

Flytt & Städ AMA Sverige AB utför bohagsflytt utifrån dina budget önskemål – alltifrån nedpackning, transport och uppackning. För den lilla budgeten ordnar vi en flexibel privatflytt där du får möjlighet att ansvara mer för flytt arbetet på egen hand.

Vår ambition är att erbjuda våra flytt och städtjänster som svarar mot våra kunders behov och speciella önskemål. Vi hjälper er med hela bohag samt mindre möblemang och flyttstädning. Detta innebär att vi därigenom kan erbjuda bästa priser.

Vår målsättning är att alltid använda kompetent personal för att säkerställa att varje flyttuppdrag utförs med den kvalité för att du som kund skall känna dig trygg. I samband med flyttningar kan vi även erbjuda flyttstädning av den lämnade bostaden eller lokalen.

För er trygghet så är vi givetvis försäkrade med Trygg-Hansa på 10 000 000 kr om olyckan skulle vara framme och ger kunden trygghet. Detta innebär att vi följer de lagar och bestämmelser som gäller för flyttföretag.

Tömning av dödsbon och städning efter dödsfall erbjuder vi oss att ta hand om. Långvarig vana av detta gör att ni kan överlämna detta till oss på Flytt & Städ AMA Sverige AB.

Packhjälp i Stockholm

Står du inför ett drag och saknar tid, eller vill du vara säker på att dina saker hamnar säkert i lådorna? Det finns många fördelar med att anställa oss som pakethjälp.

Vi tar hand om allt som är praktiskt för dig på ett effektivt sätt, allt från att ordna flyttlådor, förpackningsmaterial till att transportera allt till den nya adressen.

Låt oss proffs ta hand om din förpackningshjälp, vi vet hur vi packar och packar säkert. För ömtåliga egenskaper som fint porslin använder vi bubbelplast och en teknik som säkerställer att allt är på plats.

Hör av dig till oss på AMA Flytt & Städ Sverige AB Flyttfirma.
Vi sköter hela din flytt med både ned-
och uppackning om så önskas.

Företagsflytt till fastpris i Stockholm

Kontorsflytt – Företagsflytt – Verksamhetsflytt En förändring eller flytt av sådant här slag ger ofta upphov till en förbättring.

När det gäller kontor och företag handlar det om att förändra och förstärka sin redan framgångsrika verksamhet och att flytta något så stort är ett projekt som kräver både tid och resurser.

Genom att anlita vår flyttfirma kan du vara säker på maximal logistik där vi är vana vid att vara flexibla till era arbetsrutiner.

Kontorsflytt och företagsflytt kan även ske som en intern verksamhetsflytt, som vi givetvis enkelt ordnar med korrekt utrustning. Vi utför fackmannamässiga kontorsflyttar samt övriga företagsflyttar i Sverige och till utlandet. Vid verksamhetsflyttar utför vi lastning, transport och lossning. Vår flyttfirma är känd för övergripande struktur och samordning.

STÄDTJÄNSTER

BOHAGSFLYTT

KONTAKTA OSS