Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Sandviken

Vi hjälper dig med flytten i Sandviken. Kontakta oss om du önskar en trygg flytt med en flyttfirma som har trafiktillstånd och försäkringar som täcker om något skulle hända samt en bred erfarenhet.

Flyttförsäkring som täcker

Transportstyrelsens trafiktillstånd

RUT 50% via Skatteverket

Fina recensioner

God kapacitet

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Om du undrar hur du ska välja rätt flyttfirma inför din flytt i Sandviken så kommer här några viktiga saker att tänka på. En seriös flyttfirma har trafiktillstånd vilket borgar för en trygg flytt. Tillståndet måste även finnas om en försäkring ska gälla vid en eventuell olycka.

Detta betyder att du kan känna dig trygg vid en flytt med oss. Tillsammans planerar vi flytten för att allt ska löpa på smidigt och utan störningar. En flytt med oss på Flytt & Städ AMA Sverige AB betyder en positiv och säker flyttupplevelse.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

Trygghet genom hela flyttprocessen

Som flyttfirma i Sandviken tillhandahåller vi prisvärd och professionell flytthjälp som anpassas utefter just dina behov.

Genom att lasta samt avlasta ditt bohag på rätt sätt minimerar vi risken för uppkomna skador. Om olyckan skulle vara framme får ni full täckning från vårt försäkringsbolag. Vi är försäkrade främst för er trygghet och det är viktigt för oss att ni känner er trygga genom hela flyttprocessen.

Vi på  AMA Flytt & Städ Sverige AB flyttfirma i Sandviken är alltid redo att vara behjälpliga. Med stor kapacitet, gedigen kunskap och mångårig erfarenhet från alla sorters flyttar har vi vad som krävs för att effektivisera och underlätta flytten.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp till fastpris i Sandviken

Flytt & Städ AMA Sverige AB erbjuder alltid fast prisförslag inför din kommande flytt.
Det betyder att inga dolda avgifter eller annat strunt förekommer.

Oavsett vilken nivå på insats du önskar kan vi vara behjälpliga.
Förutom traditionell flytthjälp erbjuder vi även många kringliggande tjänster såsom:

  • Packhjälp
  • Transport av tunga föremål, ex. pianoflytt
  • Budtransporter

Hör av er till oss med just era önskemål samt krav så lovar vi att vara behjälpliga till ett konkurrenskraftigt pris och med kvalitetsgaranti hela vägen. En seriös och trygg flyttfirma i Sandviken.

Flytt & Städ AMA Sverige AB
Tallbacksvägen 29A
811 41 Sandviken