Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Karlskoga

Vår flyttfirma i Karlskoga hjälper dig mer än gärna om du ska flytta eller kanske behöver transportera något, smidigt och kostnadseffektivt.

Försäkringar som täcker

Trafiktillstånd och tryggt

50% RUT på arbetet

Många fina betyg av kunder

Vi är en seriös och pålitlig flyttfirma i Karlskoga som på bästa sätt kommer att bistå med den flytthjälp du önskar.

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Vi ser det som vår uppgift att i Karlskoga erbjuda en så smidig och trygg flytt eller transport som möjligt till ett bra och rimligt pris. Eller med andra ord en flytt utan press och stress som flyter på, på ett bra sätt utan krångel.

Kontakta oss gärna och berätta lite om din flytt eller transport i Karlskoga. Tillsammans kan vi säkert komma fram till ett optimalt upplägg både prismässigt och tidsmässigt.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

Trygghet genom hela flytten i Karlskoga

Som flyttfirma i Karlskoga anser vi att det är mycket viktigt för oss att du känner dig trygg med oss och vår insats under flytten.

Vi har en god kapacitet att hjälpa till med alla olika typer av flyttningar, transporter med mera tjänster i Karlskoga samtidigt som vi har en lång erfarenhet och en gedigen kunskap om flyttbranschen.

Vår flyttfirma tillhandahåller en professionell och trygg flytthjälp som anpassas utefter dina behov. För att det ska bli en bra insats är vi mycket försiktiga med det bohag eller de inventarier vi ansvarar för. Men även om vi är försiktiga så kan ju ändå en olycka inträffa, den mänskliga faktorn. Vid dessa sällsynta tillfällen har vi försäkringar som täcker en sådan skada.

Vi på AMA Flytt & Städ Sverige AB, flyttfirma i Karlskoga, hjälper dig gärna med flytten.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster vilket betyder att arbetskostnaden reduceras med 50%.

Rutavdraget gäller endast för privatpersoner. Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag vid flytthjälp.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp till fast pris i Karlskoga

Som flyttfirma i Karlskoga erbjuder vi alltid ett fast prisförslag när du frågar oss om en offert på din flytt. Det betyder också att inga dolda avgifter tillkommer utan priset enligt offerten är det som gäller. Priset flytten kommer att vara enkelt att förstå och RUT-avdraget framkommer på ett tydligt sätt i sammanställningen.

Naturligtvis går det att diskutera olika tilläggstjänster eller om ni kanske vill göra vissa delar av flytten själva. Vi kan hjälpa till med det som önskas av oss viket betyder att vi kan ta hand om hela flytten eller enbart vissa moment av flytten. Förutom vanlig traditionell flytthjälp erbjuder vi även många kringliggande tjänster i Karlskoga som exempelvis:

  • Flyttpackning
  • Transporter
  • Pianoflytt
  • Tungflytt
  • Bortforsling
  • Utlandsflytt

Välkommen att höra av dig till oss inför din flytt, vi lovar att återkomma med ett bra pris och anlitar du oss kommer du att få en mycket bra flyttservice. Flytt & Städ AMA Sverige AB – en trygg och seriös flyttfirma i Karlskoga.

Hos vår flyttfirma i Karlskoga hittar du professionella flyttjänster inom bohagsflytt. Vi vet hur ett bohag ska flyttas på ett optimalt och säkert sätt.

Som flexibel flyttfirma kan vi erbjuda allt som önskas inom bohagsflytt. Om så önskas kan vi ta hand om hela flytten från början till slut. Vi kan även ta hand om vissa delar av flytten som kanske är krångliga eller tunga att hantera.

Vid en stor flytt i Karlskoga kan vår flyttfirma hjälpa till med allt från demontering och flyttpackning till i ordningsställandet i den nya bostaden.

Vid ett sådant upplägg där vi tar hand om en stor flytt och där vi utför allt så kan det vara så att vi börjar med att köra bort det som inte ska med till den nya bostaden, om det önskas. Det kanske är aktuellt att transportera något till någon vän eller släkting, eller kanske till kommunens återvinning om det är något som ska kasseras i samband med flytten.

Flyttpackningen blir ju lättare att hantera om det som därefter är kvar i den gamla bostaden ska med till den nya bostaden.

När det är dags för flyttpackningen kan vi demontera ner gardiner, lampor, hyllor, tavlor, stora möbler och så vidare.

Allt som går att packa ner i en flyttlåda packar vi ner där. Det är viktigt att inte packa för tungt, så att det blir för tungt att bära under flytten.

Vi använder oss av skyddsplast och bubbelplast för att skydda det vi hanterar. Vi använder även täcken, filtar och spännband för att lasten ska ligga stadigt och för att inte onödiga skador ska uppstå på bohaget.

När allt är inpackat på vår flyttbil och den gamla bostaden är tom kör vi flyttbilen på ett försiktigt och säkert sätt så att vi på bästa sätt skyddar det vi har ansvaret för.

När vi är framme på den nya adressen kan vi där hjälpa till att ställa allt i ordning om det önskas av oss.

Den gamla bostaden kan vi rengöra för att underlätta flyttprocessen.

Kontakta gärna vår flyttfirma i Karlskoga om det finns några funderingar på olika upplägg när det gäller din bohagsflytt.

Som erfaren flyttfirma i Karlskoga vet vi hur en företagsflytt ska genomföras så att inga onödiga störningar uppstår.

Vi erbjuder samma tjänster till företag, kommuner, föreningar, organisationer och så vidare som vi erbjuder privatpersoner.

Några exempel på det vi kan hjälpa ett företag med kan vara en kontorsflytt, en butiksflytt eller kanske en flytt av ett matställe.

Om så önskas kan vi hjälpa till att hämta ett paket som därefter ska transporteras någonstans inom landet eller till och med utanför landet om det skulle vara aktuellt.

Vi kan hjälpa till att leverera ut något till någon av era kunder om ni har för mycket att göra just vid det tillfället.

Vår flyttfirma i Karlskoga hjälper gärna till att avlasta er om ni behöver hjälp.

Kontakta gärna oss på Flytt & Städ AMA Sverige AB om ni behöver flytthjälp, hjälp med en transport eller någon annan närliggande tjänst. Vi är öppna för både enstaka insatser och längre samarbeten.

RUT-avdraget som ingår i det som benämns hushållsnära tjänster gäller privatpersoner och har nu funnits ett antal år. Sedan år 2016 innefattas även flyttjänster i RUT-avdraget.

RUT-avdraget betyder att arbetskostnaden reduceras med 50%, vid exempelvis en flytt i Karlskoga med vår flyttfirma, och maximal avdragsmöjlighet per år är så mycket som 75000 kr per person. Finns det då två personer folkbokförda på samma adress gäller det dubbla, 150000 kr per år.

Om det är så att avdraget nyttjats i stor omfattning under året är det viktigt att undersöka med Skatteverket om det finns ytterligare avdragsmöjligheter. Dock kostar ju en lokal flytt bara bråkdelen av det maximala avdraget.

Det är också viktigt att veta att det måste finnas en inkomst av tjänst att ställa avdraget mot. Kontakta oss gärna om det finns funderingar på det här med RUT i samband med exempelvis en flytt i Karlskoga.

Vår flyttfirma i Karlskoga har naturligtvis som alla andra seriösa flyttfirmor trafiktillstånd för godstrafik via Transportstyrelsen.

Om en flyttfirma anlitas är det mycket viktigt att kontrollera att flyttfirman verkligen har detta tillstånd vid flytten.

Tyvärr är det många flyttfirmor som saknar detta tillstånd.

Saknas tillståndet vid exempelvis en flytt kan det faktiskt gå så illa att försäkringen inte täcker en eventuell skada vid flytten.

Det går att kontrollera trafiktillståndet via Transportstyrelsens hemsida.

Det är inte många som vet att den som beställer en flytt faktiskt har ett ansvar att kontrollera om flyttfirman verkligen har detta tillstånd vilket går att läsa om på Transportstyrelsens webbplats.

Lockas inte av låga orimliga priser utan anlita en seriös flyttfirma i Karlskoga med trafiktillstånd och undvik samtidigt onödiga problem.

Fråga oss gärna om det finns någon fundering på trafiktillståndet inför din flytt i Karlskoga.