Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Södertälje

Hos oss finner du en seriös och effektiv flyttfirma i Södertälje som lyssnar in dina unika behov och önskemål. För din trygghet lämnar vi ett fast pris med kvalitetsgaranti.

F-skatt och RUT 50%

Tryggt med ansvarsförsäkring

Trafiktillstånd och seriöst

Många goda kundomdömen

Allt inom flytthjälp

Välkommen till Flytt & Städ AMA Sverige AB och din flyttfirma i Södertälje.

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Här hos vår flyttfirma i Södertälje finner du alla förekommande professionella tjänster inom flytt som du kan vara i behov av plus en hel del närliggande tjänster. Vi har inga begränsningar utan via oss kan du känna dig trygg med att vi kan ta hand om din flytt oavsett förutsättningar.

Vi kan hantera stora flyttar och små flyttar samt de som är mer komplicerade. Efter lång erfarenhet av en mängd olika flyttningar vet vi hur ett uppdrag ska hanteras oavsett dina unika behov.

Vi flyttar ett bohag eller ett företag på ett smidigt sätt utan onödiga störningar. Vår uppgift är ju att underlätta för er så att det blir ett minimalt påslag av stress och oro.

Kontakta oss gärna och berätta mer om din flytts unika förutsättningar så kan vi tillsammans planera in ett bra upplägg med ett bra pris för din flytt.

När du anlitar vår flyttfirma i Södertälje kommer du att känna dig lugn och trygg under resans gång. Vi ser till att flytten blir en smidig och behaglig upplevelse.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg flytt i Södertälje

När du anlitar vår flyttfirma i Södertälje erbjuder vi en professionell hjälp till ett bra pris samtidigt som vi har full koll på alla de dokument som krävs för en seriös verksamhet inom flyttbranschen. Försäkring och trafiktillstånd är ett par av de dokument som krävs vilka vi naturligtvis har precis som andra seriösa flyttfirmor.

Även om vi har koll på dessa dokument så slappnar vi inte av för det. Vi tar hand om bohag och inventarier på ett mycket bra sätt för att allt ska löpa på så smidigt som det bara går utan att skador inträffar.

Det betyder att vi täcker in det vi hanterar med skyddsplaster och andra hjälpmedel. Vi bär på ett säkert sätt utan att stöta emot och skada det vi hanterar. Vi lastar in allt på vår flyttbil så att allt ligger stadigt för att därefter köra till nästa adress där vi är lika försiktiga.

Men även om vi är noga med allt vi hanterar så kan ju skador ändå inträffa även om det är sällsynt. I så fall täcker vår försäkring en sådan skada fullt ut.

Som seriös och trygg flyttfirma i Södertälje är vi alltid tillmötesgående och redo att hjälpa till med olika uppdrag. Vår kapacitet är omfattande och vi har en djup kunskap efter många år med många olika typer av flyttar.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Fast pris för flytthjälp i Södertälje

Vår flyttfirma erbjuder alltid ett fast pris när du ska flytta, vilket betyder trygghet med att inga konstiga dolda avgifter tillkommer vilket bara skapar förvirring. Vi hjälper till med din flytt utefter dina förutsättningar på bästa sätt oavsett vilken insats du önskar av oss.

Vi erbjuder traditionell flytthjälp i Södertälje men även ett flertal andra tjänster som exempelvis:

  • Transporter
  • Flyttpackning
  • Bortforsling
  • Tungflytt
  • Pianoflytt

Hjärtligt välkommen att berätta mer om din flytt i Södertälje och dina unika önskemål, vi lovar att hjälpa dig med flytten till ett bra pris med kvalitetsgaranti.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – din trygga flyttfirma i Södertälje.