Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Uppsala

Välkommen till vår flyttfirma Flytt & Städ AMA Sverige AB i Uppsala.

Vi är behjälpliga med alla flyttjänster som tänkas kan inom Uppsala eller runt orten. Finns det även önskemål om längre sträckor så löser vi det utan problem då vi regelbundet har olika former av flyttuppdrag över hela landet. Tillsammans planerar vi flytten så att allt löper på så smidigt som möjligt – trygghet under hela flytten och kostnadseffektivt.

Försäkrade

Trafiktillstånd

Goda kundrecensioner

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Hos vår flyttfirma i Uppsala kan du vara säker på att vi kan hjälpa både privatpersoner och företag med professionella tjänster inom flytt. Vi har inga begränsningar utan vi kan ta hand om både små och mycket stora flyttar. Efter lång tid i branschen vet vi hur en flytt ska planeras så att allt flyter på utan störningar under själva flyttdagen.

Vi ser det som vår uppgift att underlätta flytten för dig så att det blir ett minimalt stresspåslag under flytten, vilket en flytt annars brukar innebära.

Kontakta oss gärna inför din flytt i Uppsala och låt oss få veta lite mer om dina unika behov så kan vi tillsammans komma fram till ett bra upplägg både ekonomiskt och tidsmässigt.

När du anlitar vår flyttfirma i Uppsala kan du vara säker på att flytten blir smidig och till en rimlig kostnad – trygghet under hela din flytt!

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

Vi erbjuder full trygghet under din flytt

Vi som seriös flyttfirma i Uppsala erbjuder vi trygghet under hela flytten från början till slut samtidigt som vi anpassar oss till dina önskemål och behov.

När vi tar hand om bohag eller inventarier så kommer vi att hantera det på bästa sätt genom att vi är försiktiga när vi bär, vi täcker in och skyddar allt, packar in på ett bra sätt på flyttbilen för att därefter lugnt köra vidare till nästa adress.

Även om vi är mycket försiktiga så kan ju trots allt något oförutsett hända, även om det händer mycket sällan, men då har vi försäkringar som täcker. Som alla andra seriösa flyttfirmor har vi försäkringar och andra papper i perfekt ordning så att både du och vi kan känna oss trygga under uppdragets gång.

Vår flyttfirma i Uppsala är redo att vara behjälplig med din flytt. Vi har den kapacitet som krävs för alla typer av flyttar. Stora flyttar, små flyttar, tunga flyttar, lätta flyttar och komplicerade flyttar. Vi har en omfattande kunskap om flyttbranschen efter lång tid i branschen.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Vi erbjuder flytthjälp till ett fast pris i Uppsala

Flytt & Städ AMA Sverige AB lämnar alltid fast prisförslag för att underlätta för dig när du ska flytta vilket betyder att det inte förekommer några överraskande avgifter.

Vår flyttfirma i Uppsala hjälper dig med din flytt oavsett om du behöver en liten hjälp eller en stor hjälp. Naturligtvis erbjuder vi alla andra tjänster som är nära till hands och inte bara vanlig traditionell flytthjälp. Exempel på tjänster är:

  • Packhjälp
  • Transport av tunga föremål, ex. pianoflytt
  • Budtransporter

Varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig med ett bra upplägg till ett mycket bra pris som håller sig väl i jämförelse med andra aktörer i Uppsala – med kvalitetsgaranti under hela flytten.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – en trygg, effektiv och smidig flyttfirma i Uppsala