Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Uppsala

Vår flyttfirma i Uppsala är redo att vara behjälplig med din flytt.

Vi har den kapacitet som krävs för alla typer av flyttar. Stora flyttar, små flyttar, tunga flyttar, lätta flyttar, långflyttar och komplicerade flyttar – vi hjälper till. Vi har en omfattande kunskap om flyttbranschen efter lång tid i branschen.

Vår flyttfirma i Uppsala är behjälplig med alla flyttjänster som tänkas kan inom Uppsala eller runt orten.

Försäkrat och tryggt

Seriöst med trafiktillstånd

Allt inom flytthjälp

Många fina recensioner

Tillsammans planerar vi flytten så att allt löper på så smidigt som möjligt – trygghet under hela flytten och kostnadseffektivt. Välkommen till vår flyttfirma i Uppsala.

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Hos vår flyttfirma i Uppsala kan du vara säker på att vi kan hjälpa både privatpersoner och företag med professionella tjänster inom flytt. Vi har inga begränsningar utan vi kan ta hand om både små och mycket stora flyttar. Efter lång tid i flyttbranschen vet vi hur en flytt ska planeras så att allt flyter på utan störningar under själva flyttdagen.

Kontakta gärna vår flyttfirma inför din flytt i Uppsala och låt oss få veta lite mer om dina unika behov så kan vi tillsammans komma fram till ett bra upplägg både ekonomiskt och tidsmässigt. När du anlitar vår flyttfirma i Uppsala kan du vara säker på att vi har alla försäkringar och tillstånd som krävs.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

Vi erbjuder full trygghet under din flytt i Uppsala

Som seriös flyttfirma i Uppsala erbjuder vi trygghet under hela flytten från början till slut samtidigt som vi anpassar oss till dina önskemål och behov.

När vi tar hand om bohag eller inventarier under flytten kommer vi att hantera det på bästa sätt genom att vi är försiktiga när vi bär. Vi täcker in och skyddar allt samtidigt som vi packar in allt på flyttbilen på ett bra sätt för att därefter lugnt köra vidare till nästa adress.

Även om vi som flyttfirma mycket försiktiga under en flytt kan ju trots allt något oförutsett hända, även om det händer mycket sällan, men då har vi försäkringar som täcker.

Som alla andra seriösa flyttfirmor har vi försäkringar och andra papper i perfekt ordning så att både du och vi kan känna oss trygga under uppdragets gång.

Naturligtvis har vår flyttfirma i Uppsala det mycket viktiga trafiktillståndet vilket ibland är en förutsättning för att ett försäkringsbolag ska betala ut en ersättning vid en eventuell skada.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner. Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag vid flytthjälp.

Tre flyttlastbilar

Vi erbjuder flytthjälp till ett fast pris i Uppsala

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB lämnar alltid fast prisförslag för att underlätta för dig när du ska flytta vilket betyder att det inte förekommer några överraskande avgifter.

Vår flyttfirma i Uppsala hjälper dig med din flytt oavsett om du behöver en liten hjälp eller en stor hjälp. Naturligtvis erbjuder vi alla andra tjänster som är nära till hands och inte bara vanlig traditionell flytthjälp. Exempel på tjänster är:

  • Flyttpackning
  • Bortforsling
  • Bärhjälp
  • Tungflytt
  • Övriga typer av transporter
  • Utlandsflytt

Varmt välkommen att höra av dig till oss inför din flytt så hjälper vi dig med ett bra upplägg till ett mycket bra pris som håller sig väl i jämförelse med andra aktörer i Uppsala – med kvalitetsgaranti under hela flytten.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – en trygg, effektiv och smidig flyttfirma i Uppsala.

Om du vill ta hjälp av en flyttfirma i Uppsala så kontakta oss gärna för en offert inför din flytt. Vi återkopplar med en bra och rimlig flyttoffert med RUT-avdraget tydligt angivet.

Som seriös aktör inom flytt har vi naturligtvis alla de försäkringar och tillstånd som krävs, läs gärna om trafiktillståndet här på denna sida, hur viktigt det är.

Vi har en stor erfarenhet av olika typer av bohagsflyttningar så vi vågar påstå att vi är en rutinerad flyttfirma här i Uppsala.

Naturligtvis anpassar vi oss efter rådande flyttbudget och önskemål. Det betyder att vi kan ta hand om en mycket stor flytt från början till slut eller enbart vissa delar av en flytt som kanske är det tunga och det krångliga.

När vi tar hand om alla ingående moment vid en flytt är det bra att först reda ut vad som ska med till den nya bostaden. Detta kan vara ett problem om flytten går till en betydligt mindre bostad än den föregående bostaden.

Om det behövs hjälp med olika transporter i detta skede kan vi hjälpa till med det. Kanske ska något köras bort till en vän eller släkting, kanske till någon av Uppsala kommuns återvinningscentraler eller någon annanstans.

När vi sätter igång med flyttpackningen packar vi ner allt i flyttlådor som får plats där. Viktigt att inte packa dessa flyttlådor för tungt, de ska vara hanterbara när vi ska bära dem under flytten.

Vi demonterar lampor i taken, hyllor, tavlor på väggarna och så vidare.

För att skydda det vi hanterar under flytten har vi olika hjälpmedel till hands som filtar, täcken, skyddsplast, bubbelplast, spännband med mera hjälpmedel.

Viktigt är att vi lastar in allt på ett bra sätt på vår flyttbil så att allt ligger stadigt under själva färden till den nya bostaden. När vi kör är vi naturligtvis försiktiga så att lasten ligger still.

När vi är framme vid den nya adressen och den nya bostaden kan vi där hjälpa till att packa upp och ställa allt i ordning om det önskas. Den gamla bostaden kan vi rengöra om det skulle vara aktuellt.

Välkommen att kontakta vår flyttfirma i Uppsala när du behöver hjälp med flytten.

Naturligtvis erbjuder vår flyttfirma en mängd olika tjänster även till företag, föreningar, kommuner, organisationer och så vidare.

Några exempel på tjänster kan vara att vi tar hand om en kontorsflytt i Uppsala, en industriflytt, en butiksflytt eller kanske en flytt av en restaurang. Ett annat exempel kan vara att vi hjälper er vid tidsbrist att hämta något. Andra exempel kan vara olika typer av transporter.

Då vi är flexibla kan vi även hjälpa till vid olika tider för att underlätta för er. Vi kan hjälpa till dagtid, kvällstid, helger och till och med röda helgdagar om det krävs för att det ska fungera för er på ett bra sätt.

Vi ser fram emot att höra från er och vi är naturligtvis intresserade av alla typer av uppdrag, enstaka tillfällen eller längre samarbeten.

Välkommen till en seriös flyttfirma i Uppsala inom flytt och transport som har alla försäkringar och tillstånd.

RUT-avdraget har funnits i mer än 15 år och flytthjälp har ingått i RUT sedan år 2016.

Avdraget medger att arbetskostnaden reduceras med 50% vid en flytt vilket är mycket förmånligt då arbetet är en stor del av kostnaden vid en lokal flytt inom Uppsala.

För att kunna nyttja avdraget vid exempelvis en flytt krävs det att det finns en inkomst att ställa avdraget mot. Eller med andra ord, det måste finnas något att dra emot när deklarationen för det aktuella året ska göras.

Maximalt avdrag som går att göra under ett år är 75000 kr per person. Finns det då två personer folkbokförda på samma adress gäller det dubbla eller 150000 kr.

Om avdraget använts tidigare under året kan det vara bra att kontrollera återstående avdragsmöjligheter, exempelvis inför en flytt. Dock kostar ju en lokal flytt i Uppsala enbart en liten del av de summor som nämndes ovan.

Om det finns funderingar på avdraget inför flytten är det bara att kontakta oss så hjälper vi till att reda ut dessa funderingar.

Trafiktillståndet som vi har via Transportstyrelsen är mycket viktigt för att kunna driva en seriös flyttverksamhet.

Om detta tillstånd saknas vid en flytt kan det gå så illa att försäkringsbolaget nekar ersättning vid en olycka. Så anlita aldrig en flyttfirma som saknar detta tillstånd, det kan gå riktigt illa med andra ord.

Det är inte många som vet att den som beställer en flytt har ett beställaransvar att kontrollera flyttfirmans trafiktillstånd vilket går att göra på Transportstyrelsens hemsida. Där går också att läsa om beställaransvaret.

Välkommen, inför din flytt, till en seriös flyttfirma i Uppsala med trafiktillstånd.