Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Katrineholm

Varmt välkommen till vår flyttfirma här i Katrineholm.

Om du eftersöker en seriös, trygg och prisvärd flyttfirma har du kommit alldeles rätt. Vi lyssnar på dina unika behov angående din flytt eller om det kanske handlar om någon annan tjänst. När du anlitar oss lämnar vi fast pris för flytten och kvalitetsgaranti – trygghet hela vägen!

Försäkrade

Trafiktillstånd

Goda kundrecensioner

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Hos vår flyttfirma i Katrineholm finner du som privatperson eller företagare alla tjänster inom flytt utförda på ett professionellt sätt. Vi kan hantera alla typer av flyttuppdrag oavsett om det handlar om en liten flytt eller en stor flytt. När vi flyttar ett bohag eller ett företag eftersträvar vi en flytt som löper på smidigt utan onödiga störningar.

Vi ser det som självklart att vi ska underlätta er flyttprocess i Katrineholm eller på annan ort så att det blir ett minimum av press och stress.

Kontakta oss gärna och berätta för oss om din flytt. Tillsammans kan vi lägga upp en plan som fungerar på ett bra sätt till en rimlig kostnad och med en bra tidsplan.

När du anlitar vår flyttfirma i Katrineholm kommer du att vara avslappnad och trygg under hela flytten. Vi ser till att den blir kostnadseffektiv och smidig.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg flytt till ett bra pris

Som trygg flyttfirma i Katrineholm erbjuder vi dig hjälp med flytten på ett professionellt och prisvärt sätt där vi inledningsvis har tagit del av dina unika önskemål och behov.

När du anlitar oss kan du vara trygg med att vi har de försäkringar och dokument som krävs för ett seriös och trygg flyttverksamhet. Även om vi är försäkrade så tar vi naturligtvis hand om bohag eller inventarier på ett ypperligt sätt för att undvika tråkigheter.

Vi täcker in allt på ett bra sätt och vi bär allt mycket försiktigt. När vi sedan lastar in allt på vår flyttbil packar vi det på ett bra sätt för att skydda lasten. Därefter, när vi kör till nästa adress, kör vi på ett lugnt sätt för att ytterligare skydda det som finns på bilen.

Som flyttfirma i Katrineholm erbjuder vi en trygg flytt till ett bra pris och vi är alltid redo att hjälpa till. Vi har flerårig erfarenhet av flyttverksamhet och därmed djup kunskap oavsett hur en flytt ser ut. Med andra ord, vi vet vad som krävs för en bra flyttupplevelse!

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp till fast pris i Katrineholm

Vår flyttfirma i Katrineholm erbjuder dig ett fast pris för din bohagsflytt eller din företagsflytt utan dolda avgifter som bara skapar oro.

Vi hjälper till oavsett önskad nivå av insats. Förutom vanlig flytthjälp erbjuder vi även ett flertal andra närliggande tjänster så som:

  • Packhjälp
  • Transport av tunga föremål, ex. pianoflytt
  • Budtransporter

Välkommen att kontakta oss – vi tillgodoser dina önskemål och unika behov med ett bra pris för din flytt – med kvalitetsgaranti. En trygg, seriös och effektiv flyttfirma i Katrineholm.

Flytt & Städ AMA Sverige AB
Nyängsgatan 5B
641 47 Katrineholm