Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Norrköping

Som seriös flyttfirma i Norrköping erbjuder vi en trygg flytthjälp med trafiktillstånd, försäkringar, F-skatt för att kunna använda RUT-avdraget med mera dokument samt ett gott humör.

Försäkringar och tryggt

50% RUT-avdrag på arbetet

Trafiktillstånd för gods

F-skatt

Goda recensioner

Välkommen till en smidig och effektiv flyttfirma i Norrköping som alltid är lyhörd när det gäller dina unika önskemål och behov. Vi hjälper dig med alla förekommande tjänster inom flytt.

Gratis prisförslag

Varför välja vår flyttfirma?

När du anlitar oss för din flytt, i exempelvis Norrköping, kan du räkna med att du anlitar en professionell flyttfirma som kan ta hand om alla sorters flyttar utan problem. Vi har utfört väldigt många bohagsflyttar och företagsflyttar genom åren så vi vågar påstå att vi är en etablerad flyttfirma i Norrköping som kan erbjuda en flyttservice till högsta kvalitet.

Det är mycket viktigt att anlita en flyttfirma som vår som har koll på alla de dokument som krävs för en seriös flyttverksamhet. Vi har ansvarsförsäkring, trafiktillstånd, F-skatt med mera för en trygg flytt.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

Trygghet genom hela flytten i Norrköping

Som en trygg och professionell flyttfirma i Norrköping erbjuder vi hjälp med din flytt, till ett bra pris, där vi anpassar flytten utefter dina unika behov.

När vi tar hand om ditt bohag eller dina inventarier vid en flytt kan du räkna med att vi tar hand om det på ett bra sätt för att inget oförutsett ska hända. Vi skyddar och packar in det vi hanterar på ett bra sätt på vår flyttbil.

Men hur försiktiga vi än är så kan ju trots allt något oförutsett ändå inträffa under en flytt, även om det händer mycket sällan. Till vår hjälp och trygghet har vi vår verksamhet fullt försäkrad, så om något skulle hända ersätts en skada fullt ut.

Naturligtvis har vi som alla andra seriösa flyttfirmor i Norrköping det viktiga Trafiktillståndet. Om detta tillstånd saknas vid en flytt kan det faktiskt gå så illa att försäkringsbolaget nekar ersättning vid en eventuell skada.

Vår flyttfirma i Norrköping erbjuder en flytt till hög kvalitet, god kapacitet och gedigen kunskap efter många år i branschen – vi hjälper dig med flytten effektivt och smidigt.

RUTAVDRAGET OCH FLYTTHJÄLP

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller dock endast privatpersoner. Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdraget vid flytthjälp.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp i Norrköping till ett fast pris

Som flyttfirma i Norrköping tycker vi att du ska ha rätten att erbjudas ett fast pris för din flytt vilket innebär en trygghet att inga extra dolda avgifter tillkommer.

Du väljer hur mycket hjälp du önskar av oss utefter dina unika behov. Kanske vill du bara ha hjälp med det som är tungt och krångligt eller så kanske du önskar hjälp med hela flytten plus några närliggande tjänster – vi hjälper dig oavsett önskad insats. Förutom vanlig flytthjälp erbjuder vi en mängd andra närliggande tjänster som exempelvis:

  • Flyttpackning
  • Pianoflytt
  • Flytt av tunggods
  • Olika transporter

Välkommen att höra av dig till oss inför din flytt i Norrköping med dina unika önskemål och behov. Vi garanterar att vi kommer att hjälpa dig på absolut bästa sätt till ett bra pris och med en garanti avseende kvaliteten genom hela flytten.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – din flyttfirma i Norrköping.

Bohagsflytt är något som vi regelbundet utför i Norrköping så vi vågar påstå att vi är en mycket rutinerad flyttfirma när det gäller denna tjänst.

Vid en bohagsflytt i exempelvis Norrköping kan vår flyttfirma hjälpa till med hela flytten eller enbart vissa delar av flytten om det önskas. Vi anpassar oss naturligtvis efter de önskemål och den flyttbudget som gäller.

När vi tar hand om en flytt från början till slut kan det först vara bra att reda ut vad som ska flyttas med till den nya bostaden.

Kanske går flytten till en betydligt mindre bostad? I sådana fall kanske det krävs en del transporter till vänner, släktingar, second hand, kommunens återvinning i Norrköping och så vidare.

Vi kan hjälpa till att transportera bort vissa delar av bohaget om det önskas.

När vi sätter igång med flyttpackningen ser vi till att vi packar ner allt i flyttkartonger som går att packa ner där.
Det är viktigt att inte packa dessa för tungt då flyttkartongerna ska vara lätta att hantera under flytten.

Vi demonterar och packar ner bohaget så som lampor i taken, hyllor, tavlor, lampetter på väggarna, böcker, husgeråd och så vidare.

Finns det stora och besvärliga möbler så kanske de går att skruva isär för lättare hantering.

Något som vi är mycket noga med är att skydda allt när vi bär och packar in på vår flyttbil. Till vår hjälp för detta har vi skyddsplast, filtar, spännband, bubbelplast, täcken med mera hjälpmedel.

Naturligtvis är vi försiktiga under flytten när vi bär och när vi kör vår flyttbil så att ingen onödig skada inträffar.

Men skulle något, trots våra försiktighetsåtgärder och ansträngningar, ändå inträffa under flytten har vi naturligtvis som alla andra seriösa flyttfirmor i Norrköping försäkringar som täcker en sådan skada.

Viktigt att veta är också att vi har trafiktillstånd för att kunna bedriva en seriös flyttverksamhet. Läs gärna mer om det viktiga trafiktillståndet här på denna sida.

Kontakta gärna vår flyttfirma här i Norrköping för ett prisförslag så återkopplar vi med en bra flyttoffert till ett rimligt pris för din flytt i Norrköping eller på annan aktuellt ort.

Vi har en mängd olika tjänster som naturligtvis även passar företag, kommuner, föreningar och organisationer och så vidare.

Som flexibel flyttfirma i Norrköping kan vi ställa upp och hjälpa till på alla möjliga tider som passar er bäst. Det kan då vara dagtid, kvällstid, helger och till och med röda helgdagar om det krävs för att inte orsaka störningar i er verksamhet.

Exempel på det vi kan hjälpa till med kan vara olika typer av transporter. Vi kan hämta ett paket, vi kan köra ut en produktion till någon av era kunder om ni själva har tidsbrist, vi kan hjälpa till att bära in skåp på ett bygge och så vidare.

Andra exempel där vi kan vara behjälpliga kan vara vid en kontorsflytt, flytt av en butik, flytt av en industri, flytt av ett matställe samt andra typer av flyttningar.

Kontakta gärna vår flyttfirma i Norrköping, vi är öppna för alla olika typer av samarbeten så som enstaka insatser och mer långvariga samarbeten.

Naturligtvis har vi alla dokument som krävs som exempelvis försäkringar och trafiktillstånd för en trygg flytt eller transport.

RUT-avdraget som ingår i begreppet hushållsnära tjänster har funnits i ett antal år nu och flytthjälp har funnits med sedan år 2016.

Avdraget betyder att arbetskostnaden halveras med 50% vilket naturligtvis blir en betydande reducering av totalpriset för en flytt, speciellt vid en lokal flytt i Norrköping där transportkostnaden inte är lika stor som vid en långflytt.

Kravet för att kunna nyttja avdraget, exempelvis vid en flytt, är att det finns en inkomst av tjänst att ställa avdraget mot. Det måste med andra ord finnas något att dra av emot när deklarationen för det aktuella året ska göras.

Maximalt avdrag som varje person kan göra per år är 75000 kr. Om två personer är folkbokförda på samma adress betyder det då det dubbla eller 150000 kr.

Det kan vara klokt att hålla reda på hur mycket som använts tidigare under året, om så är fallet. Speciellt om det använts i stor omfattning och du kanske ska flytta långt bort från Norrköping. En lokal flytt kostar ju dock bråkdelen av summorna ovan.

Fråga oss gärna om du undrar något om RUT-avdraget i samband med din flytt i exempelvis Norrköping.

Trafiktillståndet är mycket viktigt vid en flytt.

Tillståndet har vår flyttfirma från Transportstyrelsen precis som alla andra seriösa flyttfirmor i Norrköping.

Anlita aldrig en flyttfirma som saknar detta tillstånd, det kan gå mycket illa.

Om det skulle hända en olycka vid en flytt med skador kan faktiskt försäkringsbolaget neka ersättning om trafiktillståndet saknas.

Kontrollera flyttfirmans trafiktillstånd på Transportstyrelsens hemsida innan en flytt bokas.

Det finns också något som heter beställaransvar vilket betyder att den som anlitar en flyttfirma bör undersöka om flyttfirman verkligen har trafiktillståndet.

Kontakta oss gärna om det finns frågor på det här med trafiktillståndet i samband med din flytt i exempelvis Norrköping.