Gänget bakom Flyttama

Om oss

Vår drivkraft ligger i att vi vill att du som kund ska känna ett förtroende för oss och att du ska vara trygg i att vi hanterar ditt hem, kontor, lagerutrymme eller dina saker på absolut bästa sätt.

Vi vill bygga relationer till våra kunder som gör att du alltid känner dig nöjd efter ett avslutat arbete, så att du vill komma tillbaka till oss. Det är viktigt för oss att göra namnet Flytt & Städ AMA Sverige AB rättvisa.

Med mångårig erfarenhet inom både flytt och städ och med utbildad personal vet vi att vi har vad som krävs för att du ska bli nöjd.

Går du i tankarna att anlita en flyttfirma så tveka inte att anlita oss. Vi sätter vår heder på att ge uppfylla dina önskemål och krav. Utan nöjda kunder så skulle vi inte bli långvariga.

Vi ser fram emot att höra från dig.
Flytt & Städ AMA Sverige AB

Gratis prisförslag

Vårt mål

Vårt mål är att vi inte lämnar någon kund innan denne är 100% nöjd. Vi erbjuder flyttjänster och städtjänster till både privatpersoner och företag där fokus ligger i att hålla en nära kundkontakt genom hela processen. Att kunna avlasta människor och göra livet smidigt är varför vi finns till.

VAR FINNS VI?

Vi har kontor på flera ställen i Sverige och fortsätter att växa för varje dag som går. Vi tror på att ge våra kunder en professionell upplevelse genom att vara både effektiva och snabba – så att hela processen känns enkel och fram för allt prisvärd.