Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Bålsta

Som seriös och effektiv flyttfirma i Bålsta hjälper vi dig gärna med din flytt. Naturligtvis har vi trafiktillstånd, ansvarsförsäkring, F-skatt samt övriga viktiga dokument för en trygg flytt.

Försäkrat och tryggt

Trafiktillstånd och seriöst

God omdömen

RUT 50% på arbetet

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

När du väljer en flyttfirma, i exempelvis Bålsta, är det viktigt att du väljer en som vår, som är seriös och har koll på alla tillstånd, försäkringar samt övriga dokument som krävs för en säker och trygg flytt. Tyvärr kan det bli en hel del problem om du anlitar en flyttfirma som saknar exempelvis trafiktillstånd och ansvarsförsäkring.

Om du anlitar oss kommer du att få en trygg flytt utförd av en rutinerad firma med rutinerad flyttpersonal. Kontakta oss gärna inför din flytt så tar vi fram ett kostnadsförslag som ligger bra till prismässigt.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg flytt i Bålsta

Som flyttfirma i Bålsta erbjuder vi en trygg och säker flytt utförd av vår rutinerade flyttpersonal. Vi ser till att vi tar hand om bohag eller inventarier på absolut bästa sätt.

Till vår hjälp har vi olika hjälpmedel som skyddsplast, täcken, filtar och så vidare som vi använder för att skydda det vi hanterar. När vi bär ser vi till att vi är försiktiga så att vi inte stöter emot. Flyttbilen kör vi på ett försiktigt sätt för att ytterligare skydda det som finns på flyttbilen.

Men om olyckan trots våra försiktighetsåtgärder skulle vara framme, händer dock mycket sällan, finns det som nämnts ansvarsförsäkring som täcker en sådan skada.

Viktigt att tänka på är att RUT-avdraget går bra att använda vid en bohagsflytt vilket medför att arbetskostnaden sänks med 50%. Förutsättning är då att det finns en inkomst så att det därmed finns en skatt att reducera.

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB, en seriös flyttfirma i Bålsta, ser fram emot att hjälpa dig nu när du ska flytta.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp till fast pris i Bålsta

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB erbjuder för din trygghet alltid ett fast prisförslag för din flytt i Bålsta. Alltså inga dolda eller andra konstiga avgifter.

Oavsett vad du önskar hjälp med så löser vi flytten. Vår vanligaste flyttjänst är traditionell flytthjälp men vi hjälper även till med ett flertal närliggande tjänster som exempelvis:

  • Flyttpackning
  • Pianoflytt
  • Sortering
  • Enbart bärhjälp
  • Olika transporter

Välkommen att kontakta oss med det du önskar hjälp med så kommer vi att återkoppla med ett konkurrenskraftigt prisförslag inklusive kvalitetsgaranti.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – en trygg och etablerad flyttfirma i Bålsta.