Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Nora

Om du önskar så hjälper vår flyttfirma dig med flytten i Nora. Önskas andra närliggande tjänster som flyttstädning löser vi gärna det också. En trygg flytt med ansvarsförsäkring, F-skatt, trafiktillstånd samt ett stort kunnande inom flytt.

50 % RUT på arbetet

Trafiktillstånd

Rutinerad flyttpersonal

Försäkrat och seriöst

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

När du anlitar oss i Nora, för hjälp med flytten, kommer du att känna dig trygg med oss då vi har alla de viktiga dokument som krävs för en seriös flyttverksamhet. Därtill har vi lång erfarenhet inom flyttbranschen vilket betyder att vi vet hur en flytt ska planeras och genomföras för att undvika onödig stress eller onödiga problem.

Naturligtvis har vi F-skatt vilket betyder att vi kan använda RUT-avdraget. Vi har trafiktillstånd så att vi yrkesmässigt kan transportera gods på vägarna. Försäkring har vi också vilket innebär att vi och du är trygg i fall det skulle inträffa något oförutsett.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg flytt i Nora

Som flyttfirma i Nora erbjuder vi en trygg, prisvärd och professionell flytthjälp på dina villkor.

När vi tar hand om bohag eller inventarier är vi mycket försiktiga så att vi inte råkar ut för onödiga missöden. Vi bär försiktig så att vi inte stöter emot och vi packar in allt på vår flyttbil efter konstens alla regler. Till vår hjälp har vi olika saker som filtar, skyddsplaster, täcken, spännband och så vidare.

Även våra priser innebär en trygg flytt då vi hela tiden ser över våra kostnader så att vi alltid kan erbjuda förmånliga priser. Viktigt att tänka på är att RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med 50% vilket vi sköter om tillsammans med Skatteverket. För att kunna använda avdraget gäller det att ha en inkomst så att det finns skatt att reducera.

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB, en seriös och trygg flyttfirma i Nora, är redo att hjälpa dig med din flytt. Vi är rutinerade och har en betydande erfarenhet av flyttbranschen.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp till ett bra fastpris i Nora

Flytt & Städ AMA Sverige AB erbjuder dig i Nora ett fast prisförslag nu när du ska flytta vilket betyder att vi inte lägger på några dolda avgifter.

Oavsett vad du behöver hjälp med så kan vår flyttfirma vara behjälplig. Det spelar ingen roll om det handlar om en stor flytt, en liten flytt eller enbart flytt av en otymplig möbel. Förutom vanlig traditionell flytthjälp erbjuder vi i Nora en hel del närliggande tjänster som exempelvis:

  • Olika transporter
  • Bortforsling
  • Flyttpackning
  • Pianoflytt
  • Tungflytt

Varmt välkommen att kontakta oss inför din flytt i Nora, vi lyssnar in dina unika behov och det du önskar hjälp med. Vår flyttfirma erbjuder ett bra pris med kvalitetsgaranti för en trygg flytt.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – en seriös och smidig flyttfirma i Nora.