Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Västerås

Välkommen till vår flyttfirma i Västerås, en pålitlig och etablerad aktör inom flyttbranschen i Västerås. Vi erbjuder hjälp med din flytt på dina villkor och vi är lyhörda för dina unika behov och önskemål.

När du anlitar vår flyttfirma kommer du att känna dig trygg under hela flytten samtidigt som den kommer att vara smidig och till ett bra pris.

Försäkrade

Trafiktillstånd

Goda kundrecensioner

Gratis prisförslag

Varför välja vår firma?

Hos vår flyttfirma i Västerås hittar du alla flyttjänster som tänkas kan oavsett om du är en privatperson eller ett företag. Vi har inga begränsningar sett till flyttens omfattning, svårighetsgrad eller dina önskemål.

Då vi har lång erfarenhet av branschen vet vi hur en flytt ska planeras och genomföras utan att onödiga störningar uppstår.

Vi ser till att flytten genomförs på ett bra och smidigt sätt för att minimera stress och oro under själva flytten.

Om vi får veta lite om just din flytt kan vi gemensamt komma fram till en lösning som är optimal samtidigt som vi kan ge dig en bra offert och ett bra upplägg.

Vår flyttfirma i Västerås ser till att hela flytten löper på effektivt och smidigt – för din trygghet.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg flytt med vår flyttfirma

Vår flyttfirma i Västerås ger dig en seriös, trygg och prisvärd flytt där vi anpassar oss efter dina unika behov.

Vi tar hand om bohaget eller inventarierna på absolut bästa sätt när vi bär och packar in på vår flyttbil, allt för att undvika onödiga skador som kan uppkomma vid en oförsiktig hantering. Trots det kan ju ändå oförutsedda händelser inträffa, även om det är sällan förekommande. Men i sådana sällsynta fall träder vår försäkring och vårt försäkringsbolag in och ersätter er. Naturligtvis har vi ansvarsförsäkring och alla övriga försäkringar för att driva flyttverksamhet – för er och vår trygghet.

Som flyttfirma i Västerås är vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB alltid redo att hjälpa till med flytten. Vi har de resurser som krävs, bred kunskap och flerårig erfarenhet från alla förekommande tjänster inom flyttbranschen. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi har vad som krävs för en smidig flytt.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp till fast pris i Västerås

Flytt & Städ AMA Sverige AB erbjuder alltid offerter med fast pris för din flytt i Västerås, inga dolda kostnader tillkommer.

När du anlitar oss väljer du exakt vad du vill ha hjälp med och hur mycket du vill att vi gör av själva flytten, vi är behjälpliga på den nivå av insats du önskar.

Vi erbjuder flera olika närliggande tjänster utöver vanlig flytthjälp så som:

  • Packhjälp
  • Transport av tunga föremål, ex. pianoflytt
  • Budtransporter

Välkommen att höra av dig till oss med dina unika önskemål och krav så ger vi dig ett bra pris på din flytt med en kvalitetsgaranti genom hela flytten.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – en effektiv, smidig och trygg flyttfirma i och omkring Västerås