Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Linköping

Låt oss hjälpa dig med flytten i Linköping till ett bra pris och till en bra kvalitet.

Vi är en seriös flyttfirma med bred erfarenhet av alla olika typer av flyttuppdrag. Naturligtvis har vi trafiktillstånd och försäkringar för allas vår trygghet. Viktigt att veta är att trafiktillståndet är en förutsättning för att en försäkring ska gälla vid en olycka.

Trafiktillstånd och seriöst

Försäkringar som täcker

RUT 50% på flytthjälp

Många fina omdömen

Allt förekommande inom flytt

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

När du väljer vår flyttfirma i Linköping kommer du att få en flytt till ett bra pris men även till en hög kvalitet då vi är en mycket erfaren flyttfirma. Vi är därtill mycket noga med att vi har alla dokument i perfekt ordning så som Transportstyrelsens trafiktillstånd och erforderliga försäkringar.

Tillsammans arbetar vi fram en passande lösning och en tidsplan för att din flytt i Linköping ska löpa på så smidigt som möjligt.

En trygg flytt med andra ord.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg och smidig flytt i Linköping

Som smidig flyttfirma i Linköping erbjuder vi en prisvärd och proffsig flytthjälp till en hög kvalitet där vi anpassar flytten till dina unika behov.

För att detta ska bli verklighet är vi mycket noga när vi bär och packar in bohag eller inventarier på vår flyttbil. Vi använder oss av filtar, täckplaster, spännband och andra hjälpmedel så att allt hanteras på ett optimalt sätt. Vi är försiktiga när vi kör våra flyttbilar så att vi ytterligare skyddar det vi hanterar. Även när vi lastar av är vi försiktiga, så klart.

Skulle en olycka hända kan du vara trygg med att vår flyttfirma har trafiktillstånd och de försäkringar som krävs för att ersättningsprocessen ska fungera fullt ut.

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB i Linköping hjälper er på bästa sätt. Som flyttfirma har vi en stor kapacitet och erfarenhet för att kunna ta hand om alla olika typer av flyttar.

RUTAVDRAGET

Du vet väl att RUT-avdraget gäller för flyttjänster sedan den 1 augusti 2016.

Det betyder att arbetskostnaden vid exempelvis en flytt reduceras med 50% via Skatteverket. Avdraget gäller inte företag utan bara privatpersoner. Det gäller inte heller föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbon.

Tre flyttlastbilar

Flytt till ett fast pris i Linköping

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB erbjuder dig ett fast pris på din flytt för att undvika onödiga missförstånd. Vi har inga dolda avgifter utan det prisförslag som du får är tydligt och gäller.

Tänk på att vi kan hjälpa till med det du önskar oavsett om det är en hel stor flytt eller enbart att transportera något enkelt. Exempel på närliggande flyttjänster förutom vanlig traditionell flytthjälp framkommer i denna lista nedan.

  • Hjälp med flyttpackningen
  • Bortforsling av skräp
  • Pianoflytt
  • Transport av tunga föremål
  • Olika övriga transporter

Kontakta oss gärna med dina önskemål så återkopplar vi med ett bra pris och en bra lösning så att din flytt blir en positiv upplevelse.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – för en trygg flytt i Linköping med omnejd.