Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Köping

En professionell och prisvärd flyttfirma i Köping som sätter dina behov och krav i fokus. Vi erbjuder alltid fasta priser på flytthjälp.

Smidigt och effektivt där vi både erbjuder helhetstjänster vid en flytt samt mindre insatser där du kanske vill vara med och hjälpa till med flytten för att minska kostnaden något – lösningar baserade helt utefter dina villkor. Välj en trygg flyttfirma i Köping när du anlitar hjälp med din flytt.

Försäkrade

Trafiktillstånd

Goda kundrecensioner

Seriös flytthjälp

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Seriösa flyttfirmor i Köping innehar både trafiktillstånd och ansvarsförsäkring – kontrollera detta innan du anlitar en flyttfirma!
Genom att arbeta proaktivt ser vi till att minimera risken för olyckor som medför skador på ditt bohag inför en bohagsflytt.

Om en olycka inträffar vid en flytt får du självklart ersättning för samtliga skador som har uppstått – det är vårt löfte till er. Vår försäkring täcker skador upp till 10000000 kr via Trygg-Hansa. Det är en trygghet främst för dig som kund men även för oss som flyttfirma då vissa olyckor ej går att förhindra under en flytt vid exempelvis en trafikolycka där vi inte är orsaken till olyckan.

Med goda kundomdömen och återkommande kunder samt med utbildad flyttpersonal med lång erfarenhet vet vi att vi har vad som krävs för att ge dig en flyttservice i världsklass.

Kontakta oss på det sätt som känns mest bekvämt för dig så ska vi se till att hjälpa dig genom hela flyttprocessen.

Flytt & Städ AMA Sverige AB hjälper dig hela vägen!

Fasta flyttpriser utan dolda avgifter.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

Flyttjänst Köping

Förutom en helhetslösning inom bohagsflytt kan vi även erbjuda kringliggande tjänster inom flytt och transport i Köpings kommun eller på annan ort.

Vi sätter vår heder i att hantera dina möbler och övrigt bohag med högsta möjliga försiktighet för att undvika att skador uppstår under flytten.

Flytt & Städ AMA Sverige AB står redo att hjälpa er på era villkor, med de insatser ni behöver avlastas med. Låt ett prisvärt flyttproffs underlätta för er så att ni kan ägna er tid åt viktigare saker.

En flyttfirma i Köping med lång och gedigen kunskap!

Varmt välkommen att kontakta oss – för alla behov inom både flytt och transport.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag vid en flytt.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp till fastpris i Köping

Flytt & Städ AMA Sverige AB erbjuder alltid fast prisförslag inför din kommande flytt.
Det betyder att inga dolda avgifter eller annat strunt förekommer.

Oavsett vilken nivå på insats du önskar kan vi vara behjälpliga.
Förutom traditionell flytthjälp erbjuder vi även många kringliggande tjänster såsom:

  • Flyttpackning
  • Transport av tunga föremål, ex. pianoflytt
  • Budtransporter

Hör av er till oss med just era önskemål samt krav så lovar vi att vara behjälpliga till ett konkurrenskraftigt pris och med kvalitetsgaranti hela vägen. En seriös och trygg flyttfirma i Köping.

Flytt & Städ AMA Sverige AB
Östanåsgatan 14B
731 41 Köping

Som flyttfirma i Köpings kommun erbjuder vi allt inom bohagsflytt. Vi kan då ta hand om hela din flytt om det önskas eller så hjälper vi till med vissa moment av flytten som du upplever är extra tunga och besvärliga.

När vi tar hand om en stor flytt, i exempelvis Köping, kan vi hjälpa till redan med flyttpackningen om det önskas av oss. Först kan det dock vara bra att reda ut om allt ska flyttas med till den nya adressen. Går flytten till en betydligt mindre bostad kan det kanske vara svårt att få plats med allt.

Om det då behövs transporter för vissa delar av bohaget som inte ska flyttas med kan vi hjälpa till med det. Det kanske då handlar om att transportera något till en släkting eller en vän. Kanske ska något kasseras, då kan vi köra det till exempelvis Köpings kommuns återvinning. Något annat kanske ska transporteras till second hand eller någon annanstans. Vi hjälper gärna till även med detta om det skulle vara aktuellt för att underlätta flytten.

När vi sätter igång med flyttpackningen ser vi till att allt som kan packas ner i flyttlådor packas där. Allt blir under flytten så mycket lättare att hantera då. Viktigt är det att inte packa dessa flyttlådor för tungt då de ska vara lätta att bära.

Vi demonterar ner hela bohaget och täcker in med skyddsplast för att motverka skador under flytten. Det betyder vidare att vi plockar ner lampor, hyllor, gardiner och så vidare. Vi demonterar vissa möbler för enklare hantering.

På flyttbilen lastar vi in och täcker in allt med täcken, filtar, skyddsplast, bubbelplast och så vidare. Vi använder även spännband så att lasten står stadigt på flyttbilen under hela flytten. När vi kör vår flyttbil är vi naturligtvis extra försiktiga för att verkligen skydda allt vi ansvarar för.

När vi är framme vid den nya bostaden kan vi där hjälpa till att ställa allt i ordning om det finns önskemål om det. Den gamla bostaden kan vi rengöra om det skulle vara aktuellt.

Välkommen att kontakta oss inför din flytt i Köpings kommun eller om flytten är någon annanstans. Vi återkopplar med ett prisvärt förslag för din flytt.

Vi hjälper naturligtvis alla i exempelvis Köping som behöver hjälp med en flytt, en transport eller något annat. Det betyder att vi hjälper företag, kommuner, föreningar och alla andra som behöver flytthjälp eller annan hjälp.

Vi kan exempelvis hjälpa ett företag i Köping att flytta ett kontor, flytta en butik, flytta ett matställe/restaurang, flytta en industri och så vidare. Vi kan även hjälpa till med en transport/flytt av något till en av era kunder i Köping eller längre bort än så om det är aktuellt.

Som flyttfirma i Köping är vi flexibla och kan hjälpa till så att det passar er på bästa sätt. Det betyder att vi även kan hjälpa till utanför vår och er ordinarie arbetstid om det underlättar uppdragets genomförande vid exempelvis en flytt.

Tänk på att RUT-avdraget gäller vid en bohagsflytt i exempelvis Köping vilket medför att arbetskostnaden för flytten reduceras med 50% tack vare detta avdrag som administreras via Skatteverket. Flytt ingår i det som kallas hushållsnära tjänster och berättigar därmed till RUT-avdraget.

Alla privatpersoner kan använda avdraget vid en flytt men det kan vara klokt att undersöka med Skatteverket hur mycket avdrag det går att göra under innevarande år, innan en flyttfirma anlitas.

Det brukar inte vara något problem för de personer som har normala inkomster och inte nyttjat avdraget tidigare under året i någon nämnvärd utsträckning.

Maximalt avdrag som kan göras under ett år är 75000 kr per person eller 150000 kr om det finns två personer boende på samma folkbokföringsadress.

Kontakta oss gärna om det finns funderingar på RUT-avdraget inför din flytt i exempelvis Köping.

Naturligtvis har vi som alla andra seriösa flyttfirmor i Köpings kommun det viktiga trafiktillståndet via Transportstyrelsen.

Trafiktillståndet vid en flytt är mycket viktigt så anlita aldrig en flyttfirma för flytthjälp som saknar detta tillstånd. Om en olycka eller en skada inträffar under flytten som kräver en insats av ett försäkringsbolag kan det bli stora problem. Försäkringsbolaget kan i värsta fall neka ersättning om de får reda på att trafiktillståndet saknades under flytten.

Det går inför din flytt att kontrollera en flyttfirmas trafiktillstånd via Transportstyrelsens hemsida. Där går också att läsa om beställaransvaret vilket betyder att den som anlitar en flyttfirma för en flytt har ett ansvar att undersöka om flyttfirman uppfyller detta krav. Det enda som då behövs är flyttfirmans organisationsnummer som går att hämta på exempelvis webbplatsen Alla Bolag på ett enkelt sätt. Därefter går det att skriva in flyttfirmans organisationsnummer på Transportstyrelsens hemsida för att kontrollera flyttfirmans status.

Kontakta oss gärna om det finns några funderingar på trafiktillståndet i samband med exempelvis en flytt i Köpings kommun.