Flyttfirma Kungsör

kungsor-kung-karls-kyrka-1800-1200-48_0

Flyttfirma i Kungsör Söker du efter en pålitlig flyttfirma i Kungsör eller runt Kungsör som är lyhörda för just dina behov för att på så vis kunna erbjuda dig precis den hjälp du behöver?

Du är då ett steg närmare lösningen för genom att anlita vår flyttfirma i Kungsör kan du känna dig trygg genom hela städ processen då vi ser till så att din städ blir både smidig och kostnadseffektiv.

Vi på AMA Flytt & Städ Sverige AB flyttfirma i Kungsör är alltid redo att vara behjälpliga. Med stor kapacitet, gedigen kunskap och mångårig erfarenhet från alla sorters städningen har vi vad som krävs för att effektivisera och underlätta städning.

Hos oss hittar du professionella flytttjänster för både privatpersoner och företag i Kungsör oavsett uppdragens omfattning, komplexitet eller högt ställda krav.

Vi vet hur vi  flyttning ett bohag på ett snabbt och säkert sätt liksom hur en företagsflytt genomförs på bästa sätt med minimala avbrott i verksamheten. Vår uppgift är att underlätta hela processen liksom minska all stress och press som en städ vanligtvis innebär. Låt oss få veta mer om din kommande städ så tar vi tillsammans fram en passande lösning med både offert och tidsplan?

Du är då ett steg närmare lösningen för genom att anlita vår flyttfirma i Kungsör kan du känna dig trygg genom hela flytt processen då vi ser till så att din flytt blir både smidig och kostnadseffektiv.

Rut-avdrag-flyttfirma

 Från och med den 1 augusti 2016 gäller Rut-avdrag för flytt tjänster.

Läs mer här för reglerna kring Rut-avdraget.

Rut-avdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till Rut-avdrag.

Rut-avdrag-flyttfirma

Flytthjälp till fastpris i Kungsör

Ska du flytta? Flytt & Städ AMA Sverige AB flyttar ditt bohag effektivt och pålitligt – från radhus, lägenheter och villor.

Flytt & Städ AMA Sverige AB utför bohagsflytt utifrån dina budget önskemål – alltifrån nedpackning, transport och uppackning. För den lilla budgeten ordnar vi en flexibel privatflytt där du får möjlighet att ansvara mer för flytt arbetet på egen hand.

Vår ambition är att erbjuda våra flytt och städtjänster som svarar mot våra kunders behov och speciella önskemål. Vi hjälper er med hela bohag samt mindre möblemang och flyttstädning. Detta innebär att vi därigenom kan erbjuda bästa priser.

Vår målsättning är att alltid använda kompetent personal för att säkerställa att varje flyttuppdrag utförs med den kvalité för att du som kund skall känna dig trygg. I samband med flyttningar kan vi även erbjuda flyttstädning av den lämnade bostaden eller lokalen.

För er trygghet så är vi givetvis försäkrade med Trygg-Hansa på 10 000 000 kr om olyckan skulle vara framme och ger kunden trygghet. Detta innebär att vi följer de lagar och bestämmelser som gäller för flyttföretag.

Tömning av dödsbon och städning efter dödsfall erbjuder vi oss att ta hand om. Långvarig vana av detta gör att ni kan överlämna detta till oss på Flytt & Städ AMA Sverige AB.

STÄDTJÄNSTER

BOHAGSFLYTT

KONTAKTA OSS