Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Askersund

Som flyttfirma i Askersund erbjuder vi en helhetslösning med både flytthjälp och rengöring om det önskas. Naturligtvis med trafiktillstånd och försäkring.

RUT 50% på arbetet

Yrkestrafiktillstånd och seriöst

Ansvarsförsäkring och tryggt

Många goda kundbetyg

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

När du anlitar oss här i Askersund kan du se fram emot en trygg och säker flytt. Som alla andra seriösa flyttfirmor har vi naturligtvis trafiktillstånd, ansvarsförsäkring, F-skattsedel och andra viktiga dokument.

Vi gillar ordning och reda samt att erbjuda en seriös och fin flyttupplevelse. Välkommen att kontakta oss nu inför din flytt så återkopplar vi med ett bra pris för flytten och även för flyttstädningen om det önskas.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En fin och trygg flyttupplevelse i Askersund

Som flyttfirma i Askersund är vi mycket noga med att din flytt ska vara smidig och trygg.

Naturligtvis har vi koll på alla de dokument som är en förutsättning för en seriös flyttverksamhet. Vi har exempelvis F-skatt via Skatteverket som är en förutsättning för att kunna använda RUT-avdraget vid en privatflytt.

Vi har trafiktillstånd via Transportstyrelsen vilket exempelvis är viktigt om det skulle hända en olycka där ett försäkringsbolag kopplas in. Vi har även ansvarsförsäkring som täcker om något mot förmodan skulle gå snett.

När vi utför själva flytten är vi naturligtvis försiktiga så att vi inte skadar något. Vi bär på ett försiktigt sätt och vi lastar in allt på vår flyttbil på ett bra sätt så att lasten skyddas under färden.

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB, en seriös flyttfirma i Askersund, är redo att hjälpa dig med din flytt. Vi har en god kapacitet och klarar av alla olika typer av flyttuppdrag.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp till fastpris i Askersund

Flytt & Städ AMA Sverige AB erbjuder för din trygghet alltid ett fast prisförslag för din flytt, utan konstiga avgifter.

Tänk på att RUT-avdraget reducerar kostnaden för arbetet med 50% för alla privatpersoner som anlitar en flyttfirma för flytten. För att kunna använda avdraget gäller det att du har en inkomst under det aktuella året så att det finns skatt att reducera.

Utöver vanlig traditionell flytthjälp erbjuder vi även ett flertal närliggande tjänster som exempelvis:

  • Olika transporter
  • Flyttpackning
  • Tungflytt
  • Pianoflytt
  • Utlandsflytt

Välkommen att höra av dig nu inför din flytt i Askersund med omnejd. Vi återkopplar med ett fint pris och ett bra upplägg med garanti på jobbet.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – en trygg flyttfirma i Askersund.