Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Hallstahammar

Om du eftersöker en smidig, trygg och samtidigt effektiv flyttfirma i Hallstahammar, nu när du ska flytta, är vi övertygade om att du hittat rätt.

När du anlitar vår flyttfirma i Hallstahammar kommer du att känna dig avslappnad och lugn under flyttens gång. En flytt även till ett rimligt pris.

Fullt försäkrade

Trafiktillstånd och seriöst

RUT-avdrag 50%

F-skatt för RUT

Fina kundbetyg

Allt inom flytt och transport

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Vår flyttfirma i Hallstahammar är en seriös flyttfirma med alla de tillstånd och försäkringar som krävs vid en flytt, exempelvis trafiktillstånd. Vi ser det som vår uppgift att erbjuda en så behaglig flyttupplevelse som möjligt utan missöden och till ett rimligt pris.

Kontakta oss gärna och berätta om din flytt i Hallstahammar kommun så kan vi säkert komma fram till ett mycket bra upplägg.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

En trygg och seriös flytt i Hallstahammar

Som flyttfirma i Hallstahammar kan du lita på att vi har en gedigen kunskap om alla möjliga typer av flyttningar. Det är viktigt för oss att du känner dig bekväm och trygg med oss när vi tar hand om din flytt. Vi har även en god kapacitet och vi klarar av alla typer av flyttuppdrag.

För att det ska bli en fin och trygg flytt är vi noga med att skydda det vi hanterar. Till hjälp under flytten har vi skyddsplast, bubbelplast, täcken, filtar, spännband och så vidare. När vi bär möbler, flyttkartonger eller inventarier bär vi på ett försiktigt sätt så att vi skyddar allt. Flyttbilen kör vi naturligtvis på ett försiktigt sätt för att inget onödigt ska inträffa.

Seriöst blir det även då vi har den försäkring som krävs för att kunna bedriva en verksamhet inom flyttbranschen. Vi har naturligtvis trafiktillstånd via Transportstyrelsen vilket är mycket viktigt. Anlita aldrig en flyttfirma i Hallstahammar som saknar detta tillstånd, kontrollera tillståndet på Transportstyrelsens hemsida. Det kan faktiskt gå så illa att försäkringsbolaget nekar ersättning vid en eventuell skada om detta tillstånd saknas under flytten. Det är inte många som vet att den som beställer en flytt har ett ansvar att kontrollera om flyttfirman verkligen har detta tillstånd.

Vi på Flytt & Städ AMA Sverige AB, flyttfirma i Hallstahammar, är redo att hjälpa dig till en utmärkt flyttservice.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner. Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag vid exempelvis en flytt i Hallstahammar.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp till fastpris i Hallstahammar

Som flyttfirma i Hallstahammar erbjuder vi alltid ett fast pris när det gäller en flytt. Det betyder då att inga dolda avgifter tillkommer.

Vi kan hjälpa till med det som önskas, en liten flytt eller en stor flytt. Vi kan även hjälpa till med enbart vissa delar av flytten som kanske är tunga och svåra att hantera, vi är flexibla och hjälper till med det som önskas.

Förutom vanlig traditionell flytthjälp erbjuder vi i Hallstahammar även ett flertal närliggande tjänster som exempelvis:

  • Flyttpackning
  • Transport av tunggods
  • Övriga transporter och bud
  • Pianoflytt
  • Bortforsling av möbler

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till med det som önskas till ett bra pris och till en god kvalitet.

Flytt & Städ AMA Sverige AB – en seriös och effektiv flyttfirma i Hallstahammar

Till privatpersoner erbjuder vi i Hallstahammar tjänsten bohagsflytt men även flera andra tjänster som olika transporter, bortforsling av möbler med mera.

När det gäller bohagsflytt kan vår flyttfirma hjälpa till med allt som önskas eller den omfattning som önskas. Det betyder att vi kan hjälpa till med en mycket stor flytt från början till slut eller så hjälper vi till med enbart vissa av flyttens olika moment.

Vid en stor flytt där vi tar hand om allt från början till slut kan det vara bra att först sortera upp det som ska med till den nya bostaden och det som inte ska med.

Det som inte ska med kanske kan transporteras bort till någon vän, släkting eller till Hallstahammar kommuns återvinning om det ska slängas. Detta kan vi hjälpa till med om det önskas.

När flyttpackningen påbörjas kan vi hjälpa till att demontera ner allt så som tavlor, gardiner, lampor, hyllor, otympliga möbler och så vidare. Vi packar ner allt i flyttkartonger som går att packa ner där. Viktigt att inte packa dessa för tungt då det blir svårt att hantera flyttlådorna under flytten annars.

För att skydda allt vi hanterar under flytten på ett bra sätt använder vi olika hjälpmedel som bubbelplast, skyddsplast, filtar, täcken, spännband och så vidare.

Vi bär allt bohag på ett försiktigt sätt så att vi inte stöter emot något och onödiga skador uppstår.

På flyttbilen lastar vi in allt och vi ser då till att lasten ligger stadigt och fint. Därefter kör vi naturligtvis vår flyttbil på ett försiktigt sätt.

När vi är framme på den nya adressen kan vi där hjälpa till att ställa i ordning och möblera om det skulle vara aktuellt. Den gamla bostaden kan vi rengöra om det önskas.

Välkommen till en seriös flyttfirma i Hallstahammar som hjälper dig med din bohagsflytt på ett bra sätt.

Naturligtvis hjälper vi gärna olika företag, kommunen och andra i Hallstahammar som har behov av olika tjänster så som flytthjälp eller olika transporter.

Då vi är flexibla kan vi hjälpa till när det passar er bäst så som kvällstid, helger eller till och med röda dagar om det krävs för att undvika störningar i er verksamhet.

Exempel på det vi kan hjälpa till med kan vara olika typer av transporter, budtransporter, en kontorsflytt, en butiksflytt och så vidare. Vi är öppna för alla möjliga typer av uppdrag.

Kontakta oss gärna om ni har ett behov av enstaka insatser eller längre samarbeten.

Som flyttfirma i Hallstahammar vet vi vad som krävs för att kvaliteten ska vara på topp.

RUT-avdraget medför en reducering av arbetskostnaden med 50% vid en flytt och administreras av Skatteverket tillsammans med vår flyttfirma som utför tjänsten.

Flytt är ett exempel bland flera tjänster som ingår i begreppet hushållsnära tjänster och har gjort så sedan år 2016.

Förutsättningen för att kunna nyttja RUT-avdraget, vid exempelvis en flytt, är att det finns en inkomst av tjänst så att det finns skatt att reducera.

Maximalt avdrag som går att göra under ett år är 75000 kr och finns det då två personer folkbokförda på samma adress gäller det dubbla eller 150000 kr.

Nu kostar naturligtvis en lokal flytt i Hallstahammar endast bråkdelen av dessa summor men är det så att avdraget använts i stor omfattning under året kan det vara bra att ha lite koll om det finns mer att dra av.

Kontakta gärna vår flyttfirma om det finns funderingar på RUT-avdraget i samband med exempelvis en flytt i Hallstahammar så hjälper vi till.

Trafiktillstånd har alla seriösa flyttfirmor via Transportstyrelsen. Anlita aldrig en flyttfirma för din flytt i Hallstahammar som saknar detta tillstånd.

Det kan faktiskt gå så illa att försäkringsbolaget nekar ersättning om det händer en olycka under flytten och tillståndet saknas.

Det är också viktigt att den som beställer flytthjälp kollar upp om flyttfirman verkligen har detta tillstånd. Det finns ett beställaransvar som det går att läsa om på Transportstyrelsens webbplats.