Två flyttlastbilar utanför bostad

Flyttfirma Arboga

Som professionell flyttfirma i Arboga erbjuder vi flyttjänster som underlättar din vardag.

Med prisvärda tjänster, försäkringar och lång erfarenhet ger vi dig trygghet hela vägen. När du ska flytta inom, till eller från Arboga – anlita ett prisvärt proffs!

Allt inom flytt

RUT-avdrag 50%

Trafiktillstånd

Ansvarsförsäkring

Goda kundrecensioner

Gratis prisförslag

Varför välja oss?

Prisvärda proffs! Flyttjänster åt både privatpersoner och företag i Arboga. Vår flyttfirma har lång erfarenhet inom både flytt och transport och vet således hur en flytt utförs på ett säkert och effektivt sätt.

Låt vår flyttfirma underlätta flyttprocessen så att du kan fokusera på det som är viktigare.

Kontakta oss för en gratis flyttoffert. Du kan känna dig trygg genom hela processen då vi inte bara har goda kundomdömen, vi är dessutom försäkrade och innehar samtliga tillstånd som krävs för att bedriva en flytt- och transportverksamhet.

Våra flyttgubbar bredvid en av våra lastbilar

Flytt i Arboga – tryggt och prisvärt

Våra främsta ledord är: kvalitet, prisvärt och tryggt och det är precis det du kan förvänta dig när du anlitar oss.

Flytthjälp i Arboga på dina villkor!

Du kan själv välja nivå på insats där vi anpassar flyttuppdraget utefter dina villkor. Det betyder att du kan anlita vår flyttfirma för exakt det du önskar hjälp med. Kanske en hel flytt från början till slut eller enbart hjälp med vissa moment.

När vi är ute och flyttar bohag åt kunder inträffar det sällan några olyckor, men det räcker inte för oss! Vi vill att du ska känna dig trygg hela vägen.

Så vad händer om en olycka inträffar under flytten? Vår flyttverksamhet är självklart försäkrad, vilket gör att skador som uppstår kan ersättas till 100%. Även om vi är försäkrade är vi naturligtvis mycket måna om att vi tar hand om bohag eller inventarier på bästa sätt för att undvika tråkigheter.

Låt oss effektivisera just din flytt – på dina villkor!

AMA Flytt & Städ Sverige AB flyttfirma i Arboga är alltid redo att vara behjälplig.

RUTAVDRAGET

Från och med den 1 augusti 2016 gäller rutavdrag för flyttjänster.

Rutavdraget gäller endast privatpersoner. Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till rutavdrag.

Tre flyttlastbilar

Flytthjälp till fastpris i Arboga

Flytt & Städ AMA Sverige AB erbjuder alltid fasta priser så att du får stenkoll på kostnaden.

Viktigt att tänka på är att RUT-avdraget, som vi administrerar tillsammans med Skatteverket, reducerar arbetskostnaden med 50% vilket betyder mycket för flyttens totalkostnad. För att kunna använda avdraget vid en flytt är kravet från Skatteverket att det finns en inkomst så att det finns skatt att reducera.

Vi erbjuder en hel del närliggande tjänster förutom vanlig traditionell flytthjälp, exempel på det är följande:

  • Olika transporter
  • Pianoflytt
  • Flyttpackning
  • Demontering av bohag
  • Röjning och bortforsling

Kontakta oss gärna inför din flytt och delge oss dina unika behov och förutsättningar. Vi kommer att räkna fram ett bra pris för din flytt, med kvalitetsgaranti. En seriös och trygg flytt i Arboga.

Flytt & Städ AMA Sverige AB
Herrgårdsgatan 28 A
732 46 Arboga